У Пронятині малюк вилив на себе каструлю окропу

У Пронятині малюк вилив на себе каструлю окропу

Дитину віком 1 рік 3 місяці шпиталізовано в обласну дитячу лікарню.

За 29 жовтня медики швидкої по Тернопільській області обслужили 353 виклики до пацієнтів, здійснили 108 госпіталізацій; з них по Тернополю обслужено 138 викликів швидкої допомоги, госпіталізовано 51 пацієнта, повідомив генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус

За 29 жовтня у службі швидкої допомоги Тернопільщини зафіксовано 45 викликів до хворих з уже підтвердженим діагнозом ковід, госпіталізовано 29 ковідних пацієнтів. З підозрою на ковід за 29 жовтня у службу швидкої допомоги звернулися ще 32 пацієнти, 15 госпіталізовано.

29 жовтня уже традиційно було багато виїздів до пацієнтів з ознаками ковіду, підвищеною температурою та двосторонньою вірусною пневмонією. Найбільше, як завжди, викликів до хронічних хворих та на різні критичні стани. Почастішали виклики до пацієнтів-безхатченків, чоловіків у стані сильної алкогольної інтоксикації та на суїциди. Також побільшало нещасних випадків із дітьми…

Відео дня

Так, 29 жовтня о 12.15 бригада швидкої виїжджала у с. Пронятин, де надавала допомогу маленькому пацієнтові віком 1 р.3 місяці. Зі слів мами хлопчика, дитина випадково вилила на себе окріп з каструлі, що стояла на плиті… Із термічним опіком 1-2 ступеня, після оперативно наданої допомоги, дитину шпиталізовано в обласну дитячу лікарню.

Того ж таки 29 жовтня бригада швидкої виїжджала у с. Біла, де надавала допомогу маленькому пацієнтові 1 р. 6 місяців. Зі слів батька, дитина подавилась шматочком яблука й почала сильно кашляти. Після оперативно наданої допомоги хлопчика шпиталізовано в обласну дитячу лікарню.

Нещасний випадок 29 листопада трапився на вул. Лозовецькій у Тернополі, куди о 18.42 виїжджала бригада екстреної меддопомоги. Медики швидкої надавали допомогу 50-річному пацієнтові, який випадково впав на розбите від слоїка скло й порізав руку. Із різаною раною правої долоні потерпілого, після наданої допомоги, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги.

29 жовтня об 11.10 бригада швидкої виїжджала у с. Розгадів Зборівського району, де надавала допомогу 46-річному пацієнтові. За нез’ясованих наразі обставин чоловік отримав ножове поранення лівої бокової поверхні живота. Після оперативно наданої допомоги пацієнта шпиталізували у Зборівську райлікарню.

29 жовтня о 22.01 бригада швидкої виїжджала на вул. Волинську, де надавала допомогу 34-річному пацієнтові. На вулиці невідомий зловмисник поранив чоловіка ножем у живіт. Із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини живота потерпілого, після оперативно наданої допомоги, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (62)
  • Читач81

    Я мама дитини. Це була НЕ КАСТРУЛЯ кип'ятку,а чашка. Дитини лише зачепили її рукою. Опіки не сильні. Тим хто бажає здоров'я -дякую. ЛЮДИ БУДЬТЕ ДУЖЕ УВАЖНІ З ДІТЬМИ.Від цього ніхто не застрахований!
  • Пауліна Ілюк

    +++++++++++++
  • Лена Попова

    Господи допоможи дай здоровья 🙏🙏🙏
  • Люба Маркевич

    Спаси Боже
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up