У Тернополі 3-річна дитина запхала в ніс детальку від конструктора. Довелось викликати медиків

У Тернополі 3-річна дитина запхала в ніс детальку від конструктора. Довелось викликати медиків

Дівчинка граючись запхала собі в праву ніздрю маленьку деталь від конструктора. 

18 січня о 18.22 на вул. Чорновола, що у Тернополі, виїжджала бригада швидкої допомоги, де надавала допомогу 3-річній пацієнтці. Дівчинка, граючись у квартирі, запхала собі в праву ніздрю маленьку деталь від конструктора. Після наданої медичної допомоги дитину шпиталізовано в обласну дитячу лікарню, про це повідомив М. Джус, генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини.

Також  18 січня побільшало викликів на ДТП, побиття та різні нещасні випадки.

Так, 18 січня о 21.43 районна бригада швидкої виїжджала у смт Дружба Теребовлянського району, на ДТП. Унаслідок зіткнення чотирьох автівок постраждала 58-річна пасажирка однієї із них. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, саднами лобної ділянки голови потерпілу, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у Теребовлянську райлікарню.

Відео дня

18 січня о 20.43 районна бригада швидкої виїжджала у м. Кременець, де надавала допомогу 59-річному пацієнтові. Чоловіка на його ж подвір’ї побив незнайомець… Із забійною раною тім’яної ділянки голови, гематомами потиличної ділянки голови потерпілого, після наданої медичної допомоги, залишено вдома, оскільки від госпіталізації він відмовився.

Не обійшлося 18 січня й без обморожень. Так, о 23.01 районна бригада швидкої виїжджала у с. Слобідка Козівського району, де надавала допомогу 50-річному пацієнтові. Чоловік скаржився на сильні болі у кистях рук. При огляді руки були майже чорного кольору, з масивними пухирями, тобто з явними ознаками сильного, глибокого обмороження тканин…Де і як чоловік так сильно відморозив руки, він не зізнався… З діагнозом обмороження 3-го ступеня кистей обох рук, у стані алкогольного сп’яніння пацієнта, після оперативно наданої медичної допомоги, шпиталізовано у Козівську райлікарню.

18 січня о 6.33 бригада швидкої виїжджала на вул. Шептицького, де надавала допомогу 25-річному пацієнтові. Викликав швидку таксист, який завозив хлопця додому, бо той був такий п’яний, що, вийшовши з машини, одразу впав лицем в сніг... Після обстеження та наданої медичної допомоги пацієнта залишено у фойє гуртожитку, де він проживає, на чергових.

18 січня о 21.27 бригада швидкої виїжджала на вул. Курбаса, де надавала допомогу 52-річній пацієнтці. Жінка скаржилася на сильний свербіж у кінцівках рук та ніг, неспокій та висипання. При огляді медики швидкої побачили рясні висипання у вигляді червоних папул на передпліччі лівої руки. Висипання у жінки раптово з’явилися після того, як вона з’їла кілька мандарин. Після наданої медичної допомоги пацієнтку, з діагнозом алергічна реакція, залишено вдома.

А 19 січня о 10.19 уже районна бригада швидкої виїжджала у м. Чортків, до церкви Покрови Пресвятої Богородиці, де надавала допомогу 70-річнй пацієнтці. Прямо біля церкви собака відкусив жінці пучку пальця… Літня відвідувачка церковного храму лише сперлася рукою об паркан приватного будинку, як сусідський собака по той бік підскочив та вкусив її за пальця… Із кусаною раною лівої кисті пацієнтку, після оперативно наданої медичної допомоги та зупинення кровотечі, шпиталізовано у Чортківську райлікарню.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Pavel Orestovich

    Лего?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up