"Випила трохи горілки": у Тернополі медики надавали допомогу 16-річній дівчині

"Випила трохи горілки": у Тернополі медики надавали допомогу 16-річній дівчині

За 28 лютого, порівняно з 27 лютим, побільшало викликів на різні нещасні випадки, побутові травмування, до пацієнтів у стані алкогольної інтоксикації та на ДТП.

Як повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус, 28 лютого о 22.13 бригада швидкої виїжджала на вул. Стуса, до 16-річної пацієнтки. Дівчина скаржилася на головний біль, головокружіння, нудоту, блювання та загальну слабкість. Як зазначив пан Джус, за словами юної пацієнтки, вона «випила трохи горілки». У стані алкогольної інтоксикації дівчину, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в обласну дитячу лікарню.

О 20.32 бригада швидкої виїжджала на вул. Острозького, до пацієнта 1934 р.н. Біля філармонії літнього чоловіка збило авто «Мерседес». Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, рваною раною тім’яної ділянки голови, забоєм грудної клітки потерпілого, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги.

28 лютого о 16.32 бригада швидкої виїжджала на вул. С. Бандери, до 12-річного пацієнта. За словами хлопчика, під час сімейної сварки батьків його випадково зачепило табуреткою, яку жбурнув батько. Із саднами лівої половини грудної клітки потерпілого, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в обласну дитячу лікарню.

Відео дня

28 лютого о 3.51 районна бригада швидкої виїжджала у м. Бережани, до 27-річного пацієнта. За словами потерпілого, його побив знайомий. Із закритою черепно-мозковою травмою, садном правої скули, у стані алкогольного сп’яніння потерпілого, після наданої медичної допомоги, залишено на місці події, оскільки від госпіталізації він відмовився.

28 лютого о 8.10 бригада швидкої виїжджала на вул. Крушельницької, до 34-річного пацієнта, який лежав на зупинці. Зі слів чоловіка, ввечері він вживав алкоголь і заснув на зупинці, так і не дійшовши додому. Після наданої медичної допомоги пацієнта, у стані легкого алкогольного сп’яніння, посаджено на маршрутку й відправлено додому.

Нагадаємо, що 27 лютого о 00.21 бригада швидкої виїжджала до кінотеатру «Перемога», до 26-річного пацієнта. За словами очевидців, його побили невідомі. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, гематомою лівої надбрівної ділянки та у стані алкогольного сп’яніння потерпілого, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в університетську лікарню.

27 лютого о 00.05 бригада швидкої виїжджала на вул. Кривоноса, до 33-річного пацієнта. За словами потерпілого, його побили знайомі. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забійною раною чола пацієнта, після наданої медичної допомоги, доставлено у травмопункт.

27 лютого о 0.24 районна бригада швидкої виїжджала у м. Чортків, де уже не змогла надати допомогу 19-річній пацієнтці. Медики змушені були констатувати біологічну смерть, що за нез’ясованих обставин настала до приїзду бригади швидкої допомоги…

27 лютого о 21.51 районна бригада швидкої виїжджала у с. Чернихівці Збаразького району, на місце ДТП. 33-річну жінку збило авто «Шевроле». Зі струсом головного мозку, забійною гематомою лобної ділянки голови, тупою травмою грудної клітки й живота, із переломом кісток тазу потерпілу, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у Збаразьку райлікарню.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up