13-річній Вероніці боляче ступати на ногу. У дівчинки - злоякісна пухлина, рідні просять допомогти

13-річній Вероніці боляче ступати на ногу. У дівчинки - злоякісна пухлина, рідні просять допомогти
  • Місяць тому в 13-річної Вероніки Поточняк виявили злоякісну пухлину на нозі. 
  • Попереду на дівчинку чекає тривале лікування і операція в одній зі столичних лікарень. 
  • Це лікування дороговартісне, а у сім'ї таких коштів немає, тож рідні звертаються до всіх небайдужих тернополян.

Вероніка - учениця 8-го класу 10-ї школи Тернополя. Дівчинка вела звичайний спосіб життя, але на початку вересня всі її мрії обірвала важка недуга. 

- Почалось все дуже несподівано. Вероніка одного разу пожалілась, що при згині ноги її почало боліти коліно, - розповідає мати дівчинки Тетяна Поточняк. - Вона не могла зігнути ногу і присісти теж не могла. Я оглянула, жодних набряків не було. Через деякий час вона знову пожалілася. 

Мати дівчини вирішила, що потрібно йти в лікарню, вони звернулись до спеціалістів, де дівчинці зробили УЗД і побачили, що є проблеми. 

Відео дня

- Нас направили на рентген і вже там лікарі діагностували пухлину, - каже пані Тетяна. - У Тернополі нам сказали, що немає лікарів, які спеціалізуються саме на такій патології. Тому нас відразу відправили в Київ. 

У столиці після всіх обстежень медики виявили, що ця пухлина злоякісна.  

- Нам назначили 5-6 курсів хіміотерапії, згодом була операція. Але якщо, не дай Бог, будуть погані показники, то потрібно буде пройти ще до 13 курсів хіміотерапії, - розповідає Тетяна Поточняк. - На заміну одного суглоба потрібно від 10 тисяч євро.

Дівчинка на даний час ходить на милицях, бо лікарі заборонили їй перевтомлювати хвору ногу. Ступати дуже важко.Зараз Вероніка проходиться перші дні хіміотерапії у гематологічному відділенні міської дитячої лікарні. І, як каже пані Тетяна, у неї бойовий настрій. 

- Не хочу хвалитися, але вона тримається і нормально сприймає лікарню, - каже мати дівчинки. -  Але хвороба стала для нас справжнім шоком, і ми просимо небайдужих людей допомогти фінансово, бо не в змозі самостійно подолати цю недугу. 

Довідка

Будь ласка, якщо маєте змогу, допоможіть Вероніці перебороти цю страшну хворобу. Рахунок Приватбанк: 4149439012139899 (Степан Зіновієвич Поточняк)

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ігор

    Картка повертає кошти назад
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up