Благаю всіх відгукнутись на нашу біду і допомогти дитині жити: у 4-річного Нестора Смика лейкоз

Благаю всіх відгукнутись на нашу біду і допомогти дитині жити: у 4-річного Нестора Смика лейкоз
  • Наша з вами допомога – єдиний шанс на порятунок єдиної дитини у родині Смиків. Мама хлопчика – інвалід ІІ групи. Жінка працює, але поки на лікарняному, біля малого. Тато тимчасово без роботи, бо весь час йде на допомогу синові і дружині.
  • І знайомі родини, і батьки хлопчика просять допомогти маленькому одужати та дати йому шанс на життя. Лікувати беруться в Ізраїльській клініці. Ціна питання 240 тис. доларів. Сума не підйомна для родини.
  • Щиро прошу у вас допомоги. Маленькому Нестору всього 4 рочки, а йому вже довелось пережити стільки страждань, — звернулась до небайдужих тернополян знайома родини Смиків Мар’яна Шамрай. — У синочка нашої знайомої виявили страшну хворобу — гострий лімфобластний лейкоз. Малюк зараз переносить страшний біль , але він каже, що він сильний.

Несторчику Смику з Тернополя лише 4 рочки. Він вихованець 25 садочку. 27 травня малюк відзначатиме своє 5-річчя. Він єдина дитина у родині.

Лише Ізраїль погодився взяти хлопчика на лікування, але для цього потрібно дуже багато коштів. Родина, друзі та знайомі з усіх сил намагаються назбирати гроші на лікування Нестора.

Відео дня

Малюк, як і всі хлопчаки його віку, ще донедавна був непосидючим і дуже активним. Обожнював ходити з татом Степаном на різні спортивні змагання. Але найбільше любив хокей, яким займається тато, і баскетбол. Малий і сам пробував власні сили у спорті, займається танцями та гарно малює. Дитина жила активним життям. Часом, жартують рідні, аж занадто активним.

І раніше у нього вночі часом носиком пускалась кров, розповіла мама хлопчини Катерина Смик. Стривожена родина кинулась до лікарів. Однак, педіатри заспокоїли, що у малюків таке часом трапляється. Інших ознак недуг не було, і батьки заспокоїлись. Тим паче, що кровотечі були рідкими і незначними.

Останній місяць кровотечі посилились. І за ніч траплялись разів 4 за ніч. Батьки разом з малюком знову кинулись до лікарів.

  • У Нестора була сильно кровотеча, тому ми вирішили ще й звернутись до лора, — розповіла Катерина Смик. — Ми мали здати купу різних аналізів, але в сина піднялась висока температура – три дні трималось 39, 5. Ми потрапили до лікарні.

У медзакладі обстежили малого. Діагноз приголомшив усіх. Аналізи зробили повторно. На жаль, помилки не було. Це був лейкоз.

  • Ми навіть у страшному сні не могли припустити, що в Нестора може бути такий діагноз і така хвороба, — мама Катерина по той бік слухавки плаче і не може стриматись. — Я не могла зрозуміти, усвідомити і повірити, що в моєї дитини рак крові. Нас направили в гематологічне відділення. Зараз ми тут проходимо хіміотерапію. Малюк ще покашлює, є ще якась інфекція. Ще й її лікуємо. У нього зараз дуже слабкий імунітет.  

Батьки кинулись шукати клініки за кордоном, які могли б врятувати життя малому Нестору. Звертались у чимало європейських мед закладів. Відгукнулась лише Ізраїльська. За операції мова не йде. А от на лікування потрібно 240 тис. доларів США. Родина не в силах зібрати потрібну суму.

  • Це мало не єдиний шанс на порятунок нашого синочка, чи не єдиний шанс на повноцінне життя, — мама Катерина гірко плаче, благаючи небайдужих людей про допомогу. — Хочемо попросити всіх, щоб нам допомогли. Я, як мама, звертаюсь до всіх небайдужих, щоб допомогли нам в цю страшну хвилину. Як батьки хочемо кращого – здоров’я нашій дитині. І забути все, як страшний сон. Прошу, благаю всіх відгукнутись на нашу біду, подарувати шанс синочкові на життя…

Катерина Смик щиро дякує усім, хто допомагав і допомагає родині зараз. Особливо подяка і за молитовну підтримку для Нестора.

Довідка

Переказати кошти на лікування 4-річного Нестора Смика можна на картковий рахунок ПриватБанку матері Катерини: 5168 7574 2819 3926.  

Тел Катерини Смик: 097-905-17-84

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1378)
  • Данислав Донец

    Тільки Господь Бог,Владика Всевишній,Всемогутній.Мілотивий і Святий!

    Зізнайтеся Богу - Господь-Спаситель! Тільки Ти допоможеш! Що мені робити, що б врятувати душу?!

    Вірте у Всемогутнього Святого Спасителя душі!
    Бо Він не винен,але хоче сцілити,а головне врятувати душу!

    Вірою зі всіма думками й вустами сповідати про всі скрути,жахи,біди і горя,щоб намагатися бути чесним перед Всезнаючим!

    Просити вибачення за самотужки злочинку,яке згадаємо чи забули перед Милостивим!Бо це варто,щоб дозволити Поважаюшему вибір,але Бажаючий незагибелі,втрутитись у своє існування,що б впустити очищяти душу й оживити дух і з'еднатися з Духом Святим!

    Боже!Да хай же да буде Твоя, Досконала воля!
    У Тебе всі часи і терміни!

    Ні хто нам не скаже Правду на землі й навіть я про нашего Спасителя!
    Бо Тільки у Бога Спасительна Мудрість!
    Тому пропоную Спитати й Вислухати у Самого Милостивого!!!

    Прорватись скрізь вражину беспредельну,який нав'язує брехню на Істину,що б повбивали один одного,навідь сльозно криком до Спасителя Вискупителя!

    І спитайте й вислухайте Його - як ще розкаятись,як молитис і як служити Тобі - Господь!!!
    Що б ні хто нас не побачив з проханням про допомогу,а тільки з Божей Переможной Радістю!
    Щоб бути вічно з Тобою - Спаситель!!!
  • Стефа Офік

    ++++++++++++
  • Вера Заец

    *****************&
  • Dima Pits

    +++++++++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up