Допоможіть зібрати шкільне приладдя для учнів Луганщини!

Допоможіть зібрати шкільне приладдя для учнів Луганщини!
Художню літературу зі шкільної програми, підручники, зошити та канцелярське приладдя збирають тернопільські волонтери для учнів, які навчаються на звільнених територіях Луганщини.

- До нас звернувся із проханням волонтер “Народного тилу”, а нині – очільник Луганської області - Георгій Тука з проханням допомогти зібрати до початку навчального року школярів Луганщини, - розповідає волонтер “Самооборони Майдану Тернопільщини” Лілія Мусіхіна. - Тож дуже просимо тернополян підтримати ініціативу і допомогти – хто чим зможе.

Волонтери збирають і дрібну канцелярку: ручки, олівці та набори для креслення, – і більш габаритні речі, як то дошки та парти. Також просять приносити зошити та альбоми для малювання.

 - Загалом, збираємо все, що може згодитися учням 1-11 класів, - продовжує пані Мусіхіна. - Відправити плануємо орієнтовно 25 серпня, тож до того часу речі можна приносити в штаб “Самооборони”.

Відео дня

Довідка:

Шкільне приладдя можна приносити за адресою: вул. Грушевського, 1 (біля школи №3). Детальніше за тел.: 098-596-26-80 - Лілія.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • ghf

    може краще нашим осиротілим дітям допомагати книжками, зошитами та портфеликами? скільки їх вже в області є...
  • Анонім

    я згідна з нищенаписаними коментарями.НІКОЛИ я не допомагатиму жителям сходу.ніколи.про наших дітей ніхто не думає.хай і про них думають їхні батьки,які кричали"Росія",докричалися.тепер хай путін про них думає
  • просто так

    Вони здавали наших хлопців, катували  на пару з чеченцями, а ми їм портфелики з зошитами.А може подумаємо про наших  дітей, які ніколи не побачать своїх батьків?
  • Anonymous

    Закидайте мене помідорами, але допомагати східнякам я вже не маю жодного бажання....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up