Дворічну Надійку Славко прооперують наприкінці вересня

Дворічну Надійку Славко прооперують наприкінці вересня
  • Надійці Славко два рочки. Вона народилась з пухлиною на обличчі. Останнім часом пухлина стрімко росте, малеча ще й почала задихатись. Тому часу на порятунок мало. 
  • Доки маля обстежували у столичній клініці, у родині народилась п’ята дитина – дівчинка.
  • Небайдужі до долі дитини люди продовжують збір коштів. Адже операцій буде кілька, та й реабілітація – тривала. А родини на ці потреби зовсім немає грошей.

Близько 220 тис грн. надійшло на рахунки, відкриті для збору коштів на операції та лікування дворічної Надійки Славко. Про це повідомив Володимир Соботяк, який став ініціатором операцій та лікування дитини, і займається збором коштів.

Дівчинку завдяки ініціативі та діям небайдужих тернополян направили до Києва – у клініці Ростислава Валіхновського вона пройшла обстеження. Там же, як стало нам відомо, малечу прооперують. Операцію вже призначили на кінець вересня. Про це стало відомо 6 серпня.

Небайдужі люди, коли дізнались про її проблему, зробили все можливе, аби знайти вихід і спробувати врятувати дитині життя.

Відео дня

Відколи оголосили про збір коштів, на рахунки, умисне відкриті на лікування і операції Надійки, надійшло близько 220 тис. грн. Збір коштів не припиняють, адже оперативних втручань потрібно кілька. Після них – ще тривала і дороговартісна реабілітація.  

Тим часом у родині з’явитись на світ п’ята дитина. Це дівчинка. Родина проживає в одному з сіл Підволочиського району. У Надійки вже було троє братиків і сестричок – найстаршій 10 рочків, є 7-річний братик і на рік старша за Надійку сестричка.  

Довідка

Картка ПриватБанку: 5168 7427 2388 3413, Соботяк Володимир Михайлович.

Також можна перераховувати за реквізитами: р/р 2924 4825 5091 00 в АТ КБ "Приватбанк" МФО 305299 ЄДРПОУ - 14360570.

Повідомляємо рахунки для тих, хто перебуває за межами країни та має бажання теж внести пожертву: в доларах США: JP MORGAN CHASE BANK, NEW YORK, USA SWIFT: CHASUS33, ACCOUNT: 0011000080 В Євро: COMMERZBANK AG, FRANKFURT/MAIN, GERMANY, SWIFT: COBADEFF, ACCOUNT: 400886700401

В призначенні вказувати: на лікування Славко Надії. Отримувач: Соботяк Володимир Михайлович, тел.: 067-332-4728. Володимир Саботяк обіцяє контролювати процес і звітувати про зібрані та витрачені надходження на власній сторінці у Фейсбук.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ольга

    Так ще кому народжувати ...На скільки я пригадую стаття була  батько дитини вдарив жінку вагітну ось наслідки .Не можу зрозуміти маму цих діток !(((чим вона думає

    кобра reply Ольга

    це їхній спосіб заробітку
  • Портрет Назамовлення

    Навіщо народжувати ще, якщо в сім'ї є дитя, яке потребує негайного і дороговартісного лікування?
  • Постійний клієнт

    от не розумію таких сімей. Не можуть дати собі ради з тими що є і ще собі понароджують. Так, діти - то є радість, але і відповідальність.

    Marcus Aurelius reply Постійний клієнт

    В неблагополучних сім'ях, як правило, 4-та чи 5-та дитина народжується не заплановано, а в наслідок неграмотності в темі контрацепції/birth control.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up