Клітини головного мозку відмирають, але шанс вижити є: допоможіть врятувати малого Давида

Клітини головного мозку відмирають, але шанс вижити є: допоможіть врятувати малого Давида
  • Восьмирічний тернополянин Давид Ревнюк продовжує боротися з рідкісною хворобою – гліоз. Це відмирання клітин головного мозку. Лікарі встановили діагноз, коли хлопцю було всього чотири.
  • Аби син одужав і міг жити без постійного болю, батьки хлопчика закликають всіх небайдужих долучитися до збору коштів на лікування.

Надія батьків на новий метод лікування цієї хвороби – пересадка стовбурових клітин. Цю процедуру виконують грузинські лікарі. Давиду вже провели три пересадки і наразі триває курс відновлення головного мозку. Лікарі дають надію – якщо продовжити комплексне лікування, то вже через два роки дитина буде повністю здорова.

Зі слів мами хлопчика Світлани Ревнюк, результат лікування вже помітний. Дитину не впізнати. Хоча по переду ще довгий та важкий шлях до одужання.

Відео дня

– Ми закінчили третій курс відновлення клітин головного мозку. Це комплексне використання різних медикаментів, які підбирають лікарі, фізіопроцедури. Наш Давид зараз набагато краще себе почуває, він більше чує. Хлопець став краще себе поводити, він вливається в ритм життя. У нього змінюють бажання і я бачу, що він дорослішає. Він став таким наполегливим, посидючим. Лікування важке, але є результат і ми не можемо зупинятися, – розповіла пані Світлана.

У лютому на хлопця очікує четвертий курс лікування, що стане черговою сходинкою до одужання. Він коштуватиме 684 000 гривень. Така сума непосильна для родини, тому вони відривають благодійний збір.

Більше того, дива трапляються і завдяки іноземним благодійникам у родини з’явилася можливість подвоїти благодійні внески, що надійдуть на рахунки протягом трьох днів.

– Дуже важко все йде, адже один збір закривається, а другий відкривається. Люди не розуміють, як так. Ми знайшли благодійників з Польщі, які завтра подвоять суму. Ті кошти, що зайдуть на рахунок від 23 до 25 грудня, благодійники їх подвоять. Тобто, якщо буде 100 тисяч, то нам подвоять на 100 тисяч. За вчора ми зібрали 50 тисяч гривень. Я вірю, що люди відгукнуться і ми зможемо за ці три дні зібрати якомога більше грошей, – звертається Світлана Ревнюк.

Реквізити для збору допомоги:

PrivatBank

4731 2191 2327 8743  Ревнюк Світлана Вікторівна

IBAN:

UA143052990000026202746468127

Ревнюк Світлана Вікторівна

4149 6293 5609 2304 Ревнюк Роман Васильович

Рахунок для переказу в євро:

PrivatBank

IBAN: UA103052990262056400929081717

Ревнюк Роман Васильович

MONO BANK

4441114416357877 Ревнюк Світлана Вікторівна

Читайте також:

Допоможіть Давиду одужати від рідкісної хвороби. У хлопчика відмирають клітини головного мозку

Йому дуже боляче, але лікарі дали надію: допоможіть врятувати 8–річного Давида з Тернополя

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Галина Хлібороб

    Допоможи Господи одужати дитині
  • Марія Шпитко

    Боже зціли цю дитину
  • Надя Осіка

    Дай Боже,  щоб все було добре.Але нам надають великі кошти допомоги .Невже  влада не може щось виділити? Адже це життя , а не якийсь піар.
  • Наталя Сурівка

    Дай Боже доров'я дитині.

keyboard_arrow_up