Лікарі ошелешили: потрібно 120 тисяч зібрати за кілька днів. Мама 7-річного Давида просить допомогти

Лікарі ошелешили: потрібно 120 тисяч зібрати за кілька днів. Мама 7-річного Давида просить допомогти
  • Маленький тернополянин Давид Ревнюк за півроку пережив дві трансплантації стовбурових клітин. 
  • Діагнз дитини: гліоз. Гроші на лікування збирали небайдужі зі всього світу. Але після останньої операції виникли ускладнення і зараз лише за цілька днів батькам хлопчика треба зібрати 120 тисяч гривень.

Ви вже добре знаєте Давида із наших публікацій, але збір коштів цьому хлопчику ще не закрили. Ми кілька разів розповідали про хлопчика в публікаціях:

Нервові клітини відмирають щодня. Пересадка — єдина надія: допоможіть врятувати 6-річного Давида.

Незнайомі люди приносили десятки тисяч гривень: тернополянка дякує небайдужим за диво для її сина 

Відео дня

Через хворобу в дитини відбувається відмирання нервових клітин. Як лікувати діток з таким діагнозом, у світі не до кінця вивчили. В Україні наразі  такі процедури не проводять. Тому хлопчику першу операцію провели в Грузії.

— Перша операція дала результат. Відмирання клітин припинилось. Ми, здається, зробили неможливе. І я хочу подякувати всім, хто нас підтримав в непростий період. Ми зробили Давидкові другу операцію. Вже тут, в Україні, вона була потрібна, аби не просто зупинити відпирання нервових клатин, але й для того, щоб повернути ті, які вже  були втрачені — каже мама хлопчика.

Після операції виникли ускладнення

Увечері 6 грудня в соцмережах мама хлопчика повідомила, що після пересадки виникли ускладненя і тепер дитині потрібно додаткове лікування.

— Ми зробили сьогодні 16.12 пересадку стовбурових клітин в Україні, та лікарі нас приголомшили тим, що потрібно продовжувати лікування в перші дні після операції. В нас лише чотири дні, щоб оплатити лікування в сумі 120 000 грн, тому ми вимушені знову благати вас про допомогу!, — написала жінка.

Тривалий час Давидка не могли вивести з наркозу. Але вже близбко 19-ї пні Світлана повідомила, що Давидко прокинувся. 

Тепер його щасливе майбутнє залежить від кожного з нас. 

На зображенні може бути: 1 особа, дитина, стоїть, повітряна кулька та у приміщенні

Діагноз — гліоз

—  Діагноз Давидка  — гліоз. Це означає відмирання нервових клітин в головному мозку. І хвороба  прогресує. Клітини відновити важко, а відмирають вони практично щодня, —  розповідає мама хлопчика пані Світлана.

Тривалий час рідні не розуміли, що з дитиною відбувається. Згодом діагноз підтвердили в кількох клініках. 

Понад три роки хлопчик з батьками чи не щомісяця їздить у різні лікарні. Жінка каже, що не може дозволити захворюванню побороти Давида. Він у сім`ї — єдина дитина.

— Всі ці роки ми водили Давида на різні процедури, але якогось особливого результату вони не дали. Нещодавно ми почули про пересадку стовбурових клітин, порадились зі своїм лікарем. І вона сказала, що варто спробувати, і є уже троє дітей з України, яким така процедура допомогла одужати, — розповідає пані Світлана.

 

Довідка 

Реквізити для допомоги 

4731 2191 2327 8743 Ревнюк Світлана Вікторівна

5168 7422 3105 0927 Ревнюк Світлана Вікторівна

тел. 0978530731 Світлана мама Давида

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Надія Ліщинська

    ++++++++++++
  • Olga Lisna

    +++++++++
  • Anna Sushko

    +++++++++++++
  • Коля Смолінчук

    +++++++++++++++++++

keyboard_arrow_up