Маленький Нестор бореться з гострим лейкозом. Допоможіть дитині одужати!

Маленький Нестор бореться з гострим лейкозом. Допоможіть дитині одужати!

У родини Смик з Волочиська біда – у їх сина виявили гострий лейкоз. Нестору лише чотири роки. Йому доводиться проходити болісні та важкі процедури щоб одужати. Батьки дитини просять небайдужих допомоги.

Наразі Нестор проходить курс хіміотерапії у тернопільській міській дитячій лікарні. Спершу батьки хотіли їхати до столиці в клініку Охматдит, однак вирішили не ризикувати через пандемію коронавірусу, адже ковід може викликати ускладнення.

– Вже почали курс хіміотерапії, хворобу виявили 8 квітня. Це був одразу шок і страх для нас. Але маємо триматися і робити все, щоб Нестор одужав. Перший курс крапають 33 дні, потім стан стабілізують і беруть аналізи.

Хворобу, як розповів батько, виявили після того, як дитина захворіла на ГРВІ.

Відео дня

– Лейкоз виявили нещодавно, але він у нього, як нам пояснили, був задовго до цього у спокійній формі, тому ми не знали про хворобу. Стадію хвороби ми ще не знаємо. Медики роблять аналізи і за перших сім днів віднесуть до групи ризику. Вже проводили спинну пункцію і результат аналізу показав, що хвороба є і в спинному мозку.

Наразі медики не можуть сказати, як протікатиме хвороба. Поки що хіміотерапія показує хороший результат.

– Ми навіть не хочемо думати, що знадобиться пересадка, – каже пан Степан. – Лікарі кажуть, що хіміотерапія може допомогти. Але якщо знадобиться пересадка кісткового мозку – треба буде їхати за кордон. Тому ми маємо бути готові, щоб якщо ситуація стане гіршою – ми не втратили час. Будемо сподіватися, що вдасться обійтися лише хіміотерапією. Якщо так – то ми ті кошти, що зібрали передамо на благодійність для інших дітей.

Сам Нестор почувається тримається і став почуватись трохи краще – каже тато.

– Йому стало трохи краще, спала температура, він сам може сходити в туалет, їсти, говорить, щось показує нам, він тримається і це тішить, – каже Степан. – Звичайно, йому важко і страшно. Процедури болісні. Йому на грудну клітку поставили спеціальний катетор. Ми надіємося на лікарів та просимо Бога, щоб все було добре.

Родина Смик дякує усім небайдужим, хто їх підтримує та допомагає.

Довідка:

Щоб допомогти Несторі одужати, мона перерахувати кошти на картку:

ПриватБанк Смик Катерина Анатоліївна

5168 7574 2819 3926 – гривні

5168 7574 2819 3538 – долари

5168 7574 2819 3439 – євро

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2015)
  • Данислав Донец

    Тільки Господь Бог,Владика Всевишній,Всемогутній.Мілотивий і Святий!

    Зізнайтеся Богу - Господь-Спаситель! Тільки Ти допоможеш! Що мені робити, що б врятувати душу?!

    Вірте у Всемогутнього Святого Спасителя душі!
    Бо Він не винен,але хоче сцілити,а головне врятувати душу!

    Вірою зі всіма думками й вустами сповідати про всі скрути,жахи,біди і горя,щоб намагатися бути чесним перед Всезнаючим!

    Просити вибачення за самотужки злочинку,яке згадаємо чи забули перед Милостивим!Бо це варто,щоб дозволити Поважаюшему вибір,але Бажаючий незагибелі,втрутитись у своє існування,що б впустити очищяти душу й оживити дух і з'еднатися з Духом Святим!

    Боже!Да хай же да буде Твоя, Досконала воля!
    У Тебе всі часи і терміни!

    Ні хто нам не скаже Правду на землі й навіть я про нашего Спасителя!
    Бо Тільки у Бога Спасительна Мудрість!
    Тому пропоную Спитати й Вислухати у Самого Милостивого!!!

    Прорватись скрізь вражину беспредельну,який нав'язує брехню на Істину,що б повбивали один одного,навідь сльозно криком до Спасителя Вискупителя!

    І спитайте й вислухайте Його - як ще розкаятись,як молитис і як служити Тобі - Господь!!!
    Що б ні хто нас не побачив з проханням про допомогу,а тільки з Божей Переможной Радістю!
    Щоб бути вічно з Тобою - Спаситель!!!
  • Oleksandra Rudyk

    +++++++++++++++
  • Надія Жаловська

    +++++++++++++++++++++++++
  • Петрунеля Пищак

    ++++++++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up