Маленькій тернополянці зі СМА збирають кошти на найдорожчі ліки у світі. Як допомогти

Маленькій тернополянці зі СМА збирають кошти на найдорожчі ліки у світі. Як допомогти
  • У Тернополі продовжують збирати кошти для хворої на СМА Софії Микитюк. Батьки разом із волонтерами проводять благодійні лотереї, а також встановили скриньки у громадських місцях.
  • Завдяки небайдужим людям вже вдалось придбати один флакон підтримуючого препарату Risdiplam. Та ще попереду серйозне лікування, що вартує мільйони доларів.

Підступна хвороба

Лікарі діагностували у Софії спінальну м’язову атрофію І типу – рідкісне генетичне захворювання. Перший тип вважається найбільш тяжкою формою, тож пацієнти потребують невідкладного лікування та реабілітації. Без лікування діти з цією формою захворювання частіше за все не доживають до двох років.

Та родина Микитюк не здається і одразу після встановлення діагнозу розпочала збір коштів. Наразі на сторінці у соціальних мережах мами Юлії Микитюк проводяться благодійні лотереї. На підтримку Софії продають смаколики, посуд та навіть речі. За допомогою спільних дій людей, вже вдалося купити перший флакон підтримуючого препарату, вартість якого 250 843 гривні.

Відео дня

– Дорогі друзі, ми змогли придбати один флакон препарату Risdiplam для нашої Софійки. І це все завдяки вашим внескам, вона вже тиждень приймає ліки. Ми щиро вдячні вам за це. Завдяки вашим добрим серцям донечка вже почала набиратися сил, щоб активніше рухатися, – каже пані Юлія.

Не проходьте повз

Одного флакону препарата вистачить майже на місяць. Проте маленька Софія має приймати його доки не отримає головний укол, що вартує мільйони гривень. Саме тому, мама дівчинки звертається до небайдужих українців з проханням – підтримати дівчинку і допомогти вилікувати її.

– Ми разом з вами робимо усе можливе для того, щоб Софійка змогла тримати голівку, стати на ніжки. Ми дуже просимо вас не зупинятися, адже лікування потребує великих коштів, а у нас немає таких фінансових можливостей. Ми продовжуємо збір. Допоможіть Софійці повноцінно рухатися, – додає Юлія Микитюк.

Також родині вдалося домовитися з громадськими закладами Тернопільщини та встановити у них благодійні скриньки. Зі слів тітки дівчинки Анастасії Кравчук, скриньки встановлені на шістьох локаціях. Нам надає перелік закладів та адрес, аби люди не стали жертвами шахраїв.

Адреси місць, де встановлені скриньки у Тернополі:

  • салон краси Cool Baba (вул. Євгена Коновальця, 9);
  • АРС (вул. Бродівська, 44).

Адреси місць, де встановлені скриньки у Збагажі:

  • аптека «Ромашка» (Майдан І. Франка, 16);
  • Uno(вул. Грушевського, 26);
  • магазини: «Софія», «3 в 1»;
  • ТРЦ Берізка: «Продукти», «косметологічний кабінет» 3 поверх.

Допомогти Софійці Микитюк закликаємо і ми. Перерахуйте на картку посильну для вас суму і можливо саме ці кілька гривень допоможуть скоріше закрити збір. 

РЕКВІЗИТИ 

Микитюк Андрій Степанович (тато)

UAH 5168 7451 0528 3904

Iban:UA183052990000026205671203034

EUR 4149 6293 5909 1055

Iban: UA723052990262066400936858046

SWIFT CODE/BIC : PBANUA2X

Микитюк Юлія Михайлівна (мама) monobank

UAH 5375 4141 4016 2222

Читайте також:

Ліки на мільйон. У Тернополі збирають кошти на лікування хворої на СМА Cофійки Микитюк

Каналізація, вентиляція та Wi-Fі: чи готові шкільні укриття Тернополя для дітей. Ми перевірили

Живу без газу понад чотири роки. Як тернопільський науковець радить пережити зиму і ще й зекономити

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (36)
  • Валентина Дунайська

    ++++++++++
  • Валентина Дунайська

    +++++++++
  • Tatyana Badruk

    Спаси Господи 🙏🙏🙏
  • Галина Корчинська

    +++++

keyboard_arrow_up