Мама 6-річного Давида, у якого гліоз, просить відгукнутись волонтерів, які можуть організувати ярмарок

Мама 6-річного Давида, у якого гліоз, просить відгукнутись волонтерів, які можуть організувати ярмарок
  • Операція із пересадки стовбурових клітин для 6-річного Давида Ревнюка з Тернополя єдина надія. Діагноз хлопчика  "гліоз", Батьки вже знайшли клініку, де можна зробити операцію, але коштів бракує.
  • Мама Давида просить відгукнутись волонтерів, які могли б допомогти провест благодійний ярмарок із збору коштів і підтримати сім'ю у їх боротьбі. У матеріалі є контакти жінки. 

Історію Давидика ми розповідали у матеріалі "Нервові клітини відмирають щодня. Пересадка — єдина надія: допоможіть врятувати 6-річного Давида

Вже наприкінці червня є надія провести операцію із пересадки стовбурових клітин, яка може допомогти дитині. Але для цього необхідно зібрати 18 тисяч доларів. Приблизно половину суми сім'я вже має. Але якщо не зібрати усі гроші, Давидко втратить свій шанс. 

Мама хлопчика просить відгукнутись волонтерів, які могли б допомогти організувати збір коштів або ярмарку. Якщо ви можете допомогти — зателефонуйте жінці — 0978530731 Світлана

Відео дня

— У нас дуже мало часу для збору коштів. Ми хотіли б попросити небайдужих допомогти нам в організації благодійної акції чи ярмарки для збору коштів, — каже жінка. 

Немає опису.

Діагноз — гліоз

—  Діагноз Давидка  — гліоз. Це означає відмирання нервових клітин в головному мозку. І хвороба  прогресує. Клітини відновити важко, а відмирають вони практично щодня, —  розповідає мама хлопчика пані Світлана.

Тривалий час малюку не могли поставити діагноз. Рідні не розуміли, що з дитиною відбувається. І переконують, що усе розпочалось після того, як хлопчика вакцинували, коли йому було 2 рочки і 9 місяців.

Однак медичного підтвердження цієї гіпотези немає. Тож стверджувати, що саме це стало причиною наступного розвитку подій, не можна. 

Єдина надія — пересадка стовбурових клітин

Понад три роки хлопчик з батьками чи не щомісяця їздить у різні лікарні. Жінка каже, що не може дозволити захворюванню побороти Давида. Він у сім`ї єдина дитина.

— Всі ці роки ми водили Давида на різні процедури, але якогось особливого результату вони не дали. Нещодавно ми почули про пересадку стовбурових клітин, порадились зі своїм лікарем. І вона сказала, що варто спробувати, і є уже троє дітей з України, яким така процедура допомогла одужати, — розповідає пані Світлана.

Пересадка стовбурових клітин — це новий метод лікування у медицині, його ще не до кінця вивчили.  В Україні наразі такі процедури не проводять. Операцію Давидові планують зробити в Грузії.

Немає опису.

Потрібні тисячі доларів 

Уже в травні цього року Давида мали оперувати, але сім'я не змогла зібрати необхідну суму для оплати операції.

— Сама процедура пересадки коштує понад 14 тисяч доларів. Крім того потрібні кошти на забір донорського матеріалу в Києві. На усе потрібно 18 тисяч доларів. Зараз ми зібрали приблизно половину. Тому нам дуже потрібна підтримка небайдужих. Кошти потрібні на червень. Саме тоді буде донор. На таку суму кредит взяти ми не можемо. Я не працюю, бо маю доглядати за сином, — розповідає Світлана Ревнюк. — Тому час зараз для нас на вагу золота. 

Довідка

Усі документи, які підтверджують діагноз Давида Ревнюка, є у редакції.

Карта для перерахунку ПриватБанк: 4731 2191 2327 8743 Ревнюк Світлана Вікторівна.

Телефон мами Давида: 0978530731 Світлана


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1518)
  • Люда Ільчук

    ++++++++
  • Ангелина Бабич

    ++++++++++
  • Ангелина Бабич

    Репост
  • Роза Иринич

    +++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up