Моєму синові 36, він так хоче жити. На біду випадкової попутниці відреагували пасажири тернопільської маршрутки

Моєму синові 36, він так хоче жити. На біду випадкової попутниці відреагували пасажири тернопільської маршрутки
  • У сім’ю пані Марії раптово постукала біда. Її 36-тирічний син отримав крововилив у головний мозок . Зараз він на дороговартісному лікуванні у Києві. Жінка голосно розповідала про це комусь телефоном. Пасажири, що їхали у тій же маршрутці, не залишились осторонь.
  • Відкрити рахунок в банку, щоб зібрати допомогу жінка не могла ще з четверга, - усі банки святкували День Конституції.

- Та він ще не зовсім відійшов, але чує мене. Точно чує. Лікарі кажуть, що гіршого немає нічого йому, Слава Богу - в маршрутці на сидінні позаду мене, жінка голосно розмовляє по телефону. 

Пасажири дедалі більше звертають увагу на жінку.


- Він питав: "Мамо, а шо з Андрієм, тим, що зі мною в палаті був?" А як я йому скажу, що Андрій вночі помер? Та й кажу, що все добре – в другу палату перевели, – жінка не стримує емоцій і голосно з кимось через телефон ділиться бідою. 

Відео дня

Люди щораз із більшою цікавістю прислухаються до розмови, в якій жінка розповідає комусь, що цілу ніч не спала біля сина, але  добре себе почуває і їде на роботу.

 – Гроші ті шо зібрали в селі, най вдома будуть, в мене ще є поки, а на Київ – там треба буде більше, - розповідає жінка.

Їй було не надто важливо, що хтось про неї подумає, у неї – речі важливіші. Пасажирка, яка мимовільно прислухається до розмови, не стримується і виймає з гаманця 200- гривневу купюру: "Візьміть, хай одужує Вам!" 

Пані зворушена, бере гроші і не стримує сльози. Дякує щиро, - їй виходити на наступній зупинці.

Я та ще двоє чоловіків виходимо на тій же зупинці, що і жінка, яка говорила по телефону. Її звуть Марія. Чоловіки не відходять від попутниці, одразу ж розпитують, що з сином, беруть номер телефону жінки. Одного з них чоловіків звати Роман, його сину теж недавно робили операцію в Києві. Він обіцяє допомогти з контактами. Бо ж в столицю їхати без грошей – нелегко.

- На операцію потрібно 150 тис. гривень, - каже жінка. – Таких грошей у мене нема. Де я візьму їх? – у розпачі питає вона сама себе.

Рахунок для збору допомоги жінці вдалося відкрити лише сьогодні. До того карточками вона не користувалась.

Зараз Іван Брикайло у стаціонарі в Київській клініці. Його мати просить про допомогу у небайдужих.

ПриватБанк 
р/р 5168 7573 7174 0061
Яричевська Марія Ярославівна 
+38 067 528 6184
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up