Мріє обійняти крихітного сина обома руками. Ані, якій у аварії відтяло руку, потрібна допомога

Мріє обійняти крихітного сина обома руками. Ані, якій у аварії відтяло руку, потрібна допомога
  • Коли Аня потрапила в ДТП, вона була вагітною. Дівчині довелось пережити операції та навчитись жити з думкою, що руки немає. Вона вийшла заміж і народила синочка, за яким, здебільшого, доглядають чоловік і мама Ані. Бо, як каже дівчина, однією рукою й канапки собі не зробиш.
  • Потрібен протез, і ціна питання повноцінного життя молодої мами – 40 тисяч доларів. Ця сума є непідйомною для родини дівчини, тому надія лише на допомогу небайдужих.

Нічна поїздка бла-бла-каром поділила життя 22-річної Ані на до і після. Дівчина закінчила медичний університету і вже знайшла роботу лікарем. Того фатального вечора вона їхала до Тернополя вибирати весільну сукню. Нещодавно дізналась, що носить під серцем дитину…

Найбільший удар — де сиділа Аня

Під Озерною задрімала. Удар, дзвін і нестерпний біль  – бус, у якому їхала Аня, врізався у вантажівку. І найбільший удар прийшовся на бік, де сиділа майбутня мама. Їй тоді відтяло праву руку.

Аня, переживши не одну складну операцію та витерпівши нестерпний біль, бо часом відмовлялась через вагітність від чималої кількості препаратів, таки вийшла заміж, а три місяці тому народила синочка. Найбільшою мрією жінки зараз є міцно обійняти свого малюка. Обома руками…  

Відео дня

Весілля, заплановане на осінь 2021-го, довелось перенести. І шлюб, і хрестини малюка святкували в один день

Нагадаємо, ДТП з потерпілими трапилася в селі Озерна 4 жовтня 2021 року близько 23:00. На автодорозі Тернопіль-Рава-Руська зіткнулися бус та вантажівка.

Водій автомобіля MERCEDES-BENZ SPRINTER не дотримався дистанції та врізався в задню частину вантажівки, яка рухалася попереду, повідомив відділ комунікації поліції Тернопільської області.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждало троє пасажирів. 22-річну дівчину, уродженку Львівської області, доправили до лікарні з травматичною ампутацією руки, у жителя Хмельницького переломи та забої. Потрапив до медзакладу і пасажир з Тернополя. Водія буса тоді не госпіталізовували. В обох кермувальників відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

 

— Удар… Дзвін у вухах… Присмак крові в роті. Дивлюсь на ноги, і не бачу їх за грудою металу, — пригадує Аня події того вечора. — Спробувала порухати пальцями ніг, фух… ноги на місці, і я ними рухаю. До мене говорить поліцейський. Я сказала своє ім‘я, продиктувала всі паспортні дані і номер телефону до Миколи. Повідомила про свою вагітність. Відчула сильний біль в правій руці. Повернула голову — гола плечова кістка… Зрозуміла , що руки нема.

Дівчину витягли з машини, посадили на землю, ззаду її підтримувала жінка. Аня плакала від болю. І просила накласти джгут. Швидка, лікарня, побачила в коридорі сестру, і дівчину одразу повезли в операційну.

Найбільше майбутня мама тоді хвилювалась про дитинку, яку носила під серцем. На щастя, з малюком все було добре.

— Зараз синочку вже три місяці. В мене дуже сильний хлопчик! Росте здоровим і радісним, — поділилась щаслива мамуся. — Ми живемо в селі з моєю мамою. Чоловік завжди поруч. Переодягає, годує, носить на руках сина. І доглядає за мною! Однією рукою навіть канапку собі не зробиш.

Перед війною Аня їздила підбирати протез. Потрібно ще робити операцію для формування культі. І такий протез, щоб вона могла повноцінно жити, носити свого хлопчика на руках і бути самостійною, коштує 40 тисяч доларів.  

— Це зовсім непідйомна сума для нас. Тому дуже прошу вашої допомоги, — звернулась до небайдужих Аня Дубина. — Я розумію, що зараз відкрито багато зборів через війну, але в мене іншого виходу нема. Я буду вдячна за кожну гривню!

 

Довідка

Карта ПриватБанку 5168 7574 2774 5288, Ганна Дубина.

[email protected]  - PayPal

Переказати кошти в Монобанк за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/6RVr4ETrMS

Контактний телефон: (099) 708-12-05, Аня.

 

Читайте також:

22-річна Аня, якій в ДТП відтяло руку, їхала до Тернополя по весільну сукню. Що пам’ятає про аварію?

Аня питала, чи є в неї рука і просила знеболююче. Що з пасажирами, які потрапили в аварію у Blablakar

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Олена Феєр

    +++++++
  • Надежда Буренко

    +++++++±++++++
  • Артемізія Боднар

    +++++++++++++++++
  • Слава Богданова

    +++++++++++++++++++

keyboard_arrow_up