Надія є, але часу обмаль: допоможіть молодій мамі з Теребовлянщини здолати онкологію

Надія є, але часу обмаль: допоможіть молодій мамі з Теребовлянщини здолати онкологію
  • Марія Кицкай – молода мама чотирирічної донечки, любляча дружина. Та вже декілька місяців 27-річна тендітна жінка веде боротьбу з онкозахворюванням.
  • Визначити точний тип раку українські лікарі поки не в змозі, тож складніші дослідження скоро проведуть закордоном.

Раніше жінка вже перенесла три курси хіміотерапії та операцію з видалення злоякісних новоутворень по жіночій лінії, розповів її чоловік Олександр Кицкай.

– Після проведення нових досліджень, мета яких: перевірити, що лікарі все зробили добре, виявилося, що злоякісні новоутворення видалили не всі, – продовжує чоловік. – Залишили те, що не потрібно було залишати.

Лікарі не змогли виявити походження новоутворень та скеровують Марію на закордонне дослідження, та перед тим їй зроблять ще одну операцію.

Відео дня

– Крайню операцію їй зробили другого вересня, сьогодні вже 15 жовтня, а за півтора тижня на неї чекає ще одна – в Національному інституті раку, – каже Олександр Кицкай. – Лікар в Києві нам пояснив, що операцію зробити потрібно, щоб не дати хворобі розвиватися. В Тернополі нам пропонували провести комплексну хіміотерапію, це декілька видів хіміотерапії, що впливають на розвиток різних типів раку, один з яких може бути в моєї жінки. Та це вбиває людину швидше, аніж хвороба.

Дослідження хвороби жінки можуть провести у Ізраїлі. Свою думку лікарі там скажуть безкоштовно, але подальші консультації  та обов'язкові обстеження вартуватимуть десятки тисяч доларів. Ще є дослідження на генному рівні у Києві, вони вартують близько 100 тисяч гривень.

Для родини Марії Кицкай ця сума непідйомна, але діяти потрібно вже. Долучайтеся до збору коштів, допоможіть молодій мамі стати здоровою.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку 5457 0822 2261 9004 Кицкай Олександр Остапович

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3460)
  • Nina Pitsyk

    +++++
  • Любов Сало

    ++++++++
  • Елена Ермоленко

    +++++++
  • Светлана Калюга

    +++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up