Порятунок дворічної Надійки Славко під загрозою зриву: операцію відмінили

Порятунок дворічної Надійки Славко під загрозою зриву: операцію відмінили

Малеча зараз в Києві, у клініці Валіхновського, разом з мамою, татом, та тримісячною сестричкою. Зараз саме вирішують питання транспортування родини додому. Коли малечі вилікують запалення та вирішать інші проблеми зі здоров’ям на Тернопільщині, можна буде говорити про перепризначення дати оперативного втручання у столиці

Операцію дворічній Надійці Славко перенесли.

Дворічну дитину з багатодітної родини, якій на операцію всім світом збирали кошти, сьогодні, 15 жовтня, мали прооперувати у столичній клініці Ростислава Валіхновського. Разом з малечею у Києві зараз перебуває її тато, мама та тримісячна сестричка. Малу мама годує грудьми, тому наймолодшу серед п’яти дітей довелось взяти із собою.

Надійку обстежили перед плановим оперативним втручанням, але виявили запалення та проблеми з кров’ю. За таких обставин про операцію й мови не може бути. Про це повідомив волонтер Володимир Соботяк, який, власне, став ініціатором порятунку малої Надійки. Та займався збором коштів.

Відео дня
  • Наразі вирішують питання про повернення дитини з батьками і сестричкою до Тернополя, - повідомив Володимир Соботяк. – А також домовляються про повноцінне обстеження і лікування недуг, які виявили у столиці. Лише коли Надійку вилікують в лікарні Тернополя, можна буде говорити про операцію з видалення пухлини.

Ніяких прогнозів щодо часу, коли можна буде оперувати малу, ніхто не дає. Медики також мовчать і про те, скільки житиме мала без оперативного втручання.

Нагадаємо, Надійці Славко два рочки. Вона народилась з пухлиною на обличчі. Останнім часом пухлина стрімко росте, малеча ще й почала задихатись. Тому часу на порятунок мало.

Дівчинку завдяки ініціативі та діям небайдужих тернополян направили до Києва – у клініці Ростислава Валіхновського вона пройшла обстеження. Там же її мали прооперувати. Доки малечу обстежували у столичній клініці, у родині народилась п’ята дитина – дівчинка.

Близько 300 тис грн. надійшло на рахунки, відкриті для збору коштів на операції та лікування дворічної Надійки Славко. Про це повідомив Володимир Соботяк. Скільки саме буде оперативних втручань і скільки на це потрібно буде коштів – стане відомо після першої операції. Тому поки що збір не припиняють. Окрім небайдужих людей, дитині більше немає на кого сподіватись.

Довідка

Картка ПриватБанку: 5168 7427 2388 3413, Соботяк Володимир Михайлович. Також можна перераховувати за реквізитами: р/р 2924 4825 5091 00 в АТ КБ "Приватбанк" МФО 305299 ЄДРПОУ - 14360570. Повідомляємо рахунки для тих, хто перебуває за межами країни та має бажання теж внести пожертву: в доларах США: JP MORGAN CHASE BANK, NEW YORK, USA SWIFT: CHASUS33, ACCOUNT: 0011000080 В Євро: COMMERZBANK AG, FRANKFURT/MAIN, GERMANY, SWIFT: COBADEFF, ACCOUNT: 400886700401 В призначенні вказувати: на лікування Славко Надії. Отримувач: Соботяк Володимир Михайлович, тел.: 067-332-4728. Володимир Саботяк обіцяє контролювати процес і звітувати про зібрані та витрачені надходження на власній сторінці у Фейсбук.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Галина

    Нагадаємо, Надійці Славко два рочки. Вона народилась з пухлиною на обличчі. Останнім часом пухлина стрімко росте, малеча ще й почала задихатись. Тому часу на порятунок мало.

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/   Як можна таку хвару дитину відправляти до Тернополя. В Київських лікарнях не знайшлося місця для дитинки.  ПОЗОР !

  • Тернопіль

    Дитинку дуже шкода , батьки невідповідальні !!!! Знаєте що маєте їхати на важливу операцію , то вже побережіть ту дитинку , щоб не захворіла !!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up