Збирають речі до Миколая для дітей із малозабезпечених сімей

Збирають речі до Миколая для дітей із малозабезпечених сімей

Приносити можна вживаний дитячий одяг, іграшки, книжки, канцтовари, цукерки, засоби гігієни. Оскільки скоро зима, організатори акції, просять приносити теплий одяг, придатний для використання.

У Тернополі стартувала акція «Іскра милосердя». Для дітей із малозабезпечених сімей, дітей-сиріт та напівсиріт, які не проживають в сиротинцях, для дітей, чиї батьки важкохворі тощо збирають подарунки до Дня св.Миколая.

  •  Ми розуміємо всі, що потрібно, щоб речі були в такому стані, щоб можна було їх ще подарувати, - каже один із організаторів акції Оксана Чайківська. – Минулого року нам пожертвували кошти, ми закупили фрукти, цукерки. Якщо цього року також будуть кошти, то купимо теж, якщо хтось може так пожертвувати цукерки - теж буде непогано.

Це вже другий рік поспіль проходить така акція. За словами Оксани Чайківської, планують дарувати дітям великі подарунки, які містять не лише одну якусь річ.

Речі збирають до середини грудня. Подарунки можна приносити в Єпархію УГКЦ за адресою вул.Січових Стрільців,6.

Відео дня

Оксана Чайківська просить людей дзвонити до організаторів акції перед тим, як принести речі, а також повідомляти всіх небайдужих про сім’ї, які потребують допомоги.

 

Контактні тел.: 096-654-59-36 (Оксана), 068-646-41-07 (Ігор).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up