"Сашко завжди був веселий, хвороба прийшла несподівано": допоможіть 5-річному хлопчику з Чорткова

"Сашко завжди був веселий, хвороба прийшла несподівано": допоможіть 5-річному хлопчику з Чорткова
  • Вже п'ять місяців п'ятирічний Сашко Алєксєєв з Чорткова бореться з онкологічним захворюванням. 
  • Кілька днів тому йому провели п'яту операцію. Зараз він разом з батьками у Києві на лікуванні. Стан дитини важкий, але рідні не втрачають надії та просять небайдужих допомогти коштами, аби мати змогу продовжувати боротьбу... 

- У нашу родину прийшла жахлива біда! Ця страшна біда - онкологія. Наш синочок, племінник, наше сонечко Сашуня важко хворий. В нього медулобластома головного мозку, -  з такими словами у редакцію звернулась чортківчанка Валентина Алєксєєва.

Жінка розповіла, що її 5-річний племінник Сашко Алєксєєв потребує негайної допомоги на лікування. Ще із весни цього року дитина разом з обома батьками у клініці "Охматдит".

"Про діагноз дізнались випадково"

Як розповідає пані Валентина, до того, як у хлопчика виявили рак, він був абсолютно здоровий.

Відео дня

- У дитини просто почав боліти животик, - каже тітка хлопчика. - Потім болі почали турбувати частіше і частіше. На очах почало ставати гірше. Дитині зробили МРТ. Виявили цей страшний діагноз. Це було як сніг на голову. Ми навіть і уявити не могли, бо до останнього все було добре. Дитина енергійна, шустра, його дуже люблять у садочку. Для сім'ї - він радість.

З часом стан почав поступово погіршуватись. Дитину направили до Києва..

"Переніс п'ять операцій"

22 вересня хлопчик переніс п'яту операцію. 

- Наш Сашко тримається молодцем. Зараз він лише відійшов від наркозу, але поки що не реагує ні на що, - каже тітка хлопчика. - Ми чекали на цю операцію, адже після неї можна розпочинати лікування. Ми ще поки нічого не можемо сказати про самопочуття після операції. Ситуація змінюється щодня. Поки що оченята закриті. Можливо це наслідки медикаментозної коми, у яку дитину ввели перед операцією. 

Жінка каже, що лише на антибіотики для дитини на п'ять днів сім'я витрачає до 40 тисяч. Окрім того потрібні памперси для дитини, знеболюючі... Частину коштів за попередні операції покривав благодійний фонд клініки. Але гроші ще потрібні  для  хіміотерапій та реабілітації.

"Ми не втрачаємо надії"

- Ми щодня молимось за здоров'я Сашка. Це наше щастя. Це наш сенс життя, - каже пані Валентина.- На жодну мить не допускаємо думки, що щось може статись погане. Він обов'язково одужає і далі буде тішити нас своєю посмішкою.

Зараз сім'я потребує фінансової підтримки небайдужих. Тож якщо ви маєте змогу допомогти Сашкові - залишаємо реквізити.

Довідка

КАРТКА ПРИВАТ БАНКУ 5168 7422 3832 1370 Алєксєєв Денис (тато)

телефон 0507004120

Усі документи, що підтверджують діагноз хлопчика, є у редакції.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (187)
  • Валентина Мишаченко

    +++++++++
  • Валентина Шевченко

    +++++
  • Марія Сіщук-Дутчак

    ++++++++++++++++++++++
  • Алла Гребенюк

    +++++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up