Тернопільська молодь разом із малечею влаштували акцію для поранених військових

Тернопільська молодь разом із малечею влаштували акцію для поранених військових
  • З турботою про ЗСУ – під таким гаслом Молодіжний центр Тернополя організував благодійну акцію на підтримку української армії.
  • За донати команда молоді придбала футболки та зобразила на них проукраїнську символіку. Днями яскраві футболки передадуть військовослужбовцям, які наразі проходять реабілітацію. 

Задля перемоги!

Молодіжний центр – одна з команд Тернополя, що активно підтримує Збройні сили України, а також військових волонтерів. Систематично по два-три рази на місяць небайдужа молодь організовує концерти, ярмарки, а всі кошти відправляють на потреби військових. Лише за минулий ярмарок команда зібрала 12 685 гривень та 200$.

 

Відео дня

Зі слів в.о. директора Молодіжного центру Аліни Чепіги, вже на суму 6 250 гривень закупили футболки пораненим військовим у лікарню, військовим на Східному напрямку, а також придбали бінокль. 

– Ми завжди проводимо різноманітні творчі заходи. Але цього разу вирішили трохи змінити вектор. Придбали 50 штук чоловічих футболок різних розмірів і перед тим, як передати їх, трохи прикрасили. Взяли пензлі, акрилові фарби, включили всю свою фантазію і вперед. Результатом ми задоволені, – каже пані Аліна. 

До процесу розмалювання молодь залучила не лише волонтерів центру, а й тернопільську малечу. Квіти, серця, відбиток долоні – кожен малював те, що вважав за потрібне. Головне – енергетика добра і світла, що вкладена у кожну футболку. 

– Дізналися, що школа Think Global проводить цікаві заходи для дітей і вирішили долучитися зі своїми футболками. Дітям сподобався процес створення футболок, особливо, коли дізналися, що це роблять для наших захисників. Тому діти та волонтери малювали на футболках їхнє уявлення перемоги, пейзажі, гасла та багато іншого красивого. Сподіваємось, таким чином можна підняти настрій і бойовий дух військовим, – додає дівчина. 

Куди саме відправлять розмальовані футболки волонтери замовчують, адже переймаються за долю захисників. Єдине, що можемо сказати – футболки поїдуть до захисників, які під час виконання отримали поранення і наразі перебувають і лікарні. 

– Ми зателефонували до головних лікарів, розповіли про себе, свою діяльність і запитали, що необхідне нашим захисникам. Коли запропонували таку ідею з футболками, то лікарі погодились. Як виявляється, навіть такі невеликі речі як футболки можуть стати у нагоді, – запевняє команда. 

На цьому Молодіжний центр зупинятися не збирається і вже планує проведення наступних благодійних ярмарків. Бо кошти потрібні, підтримка армії потрібна і тільки разом нам вдасться перемогти у цій війні.

Читайте також:

Разом до перемоги: активна молодь Тернополя організувала ярмарок на підтримку ЗСУ

Принеси пластик — допоможи купити карету швидкої допомоги для ЗСУ

Маленькій тернополянці зі СМА збирають кошти на найдорожчі ліки у світі. Як допомогти

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up