Тернополян запрошують на благодійний сімейний вечір, щоб допомогти дитячому будинку до Різдва

Тернополян запрошують на благодійний сімейний вечір, щоб допомогти дитячому будинку до Різдва
  • До різдва дітям з дитбудинку збирають допомогу. Долучитися до цього та подарувати дітям свято може кожен небайдужий.
  • Щоб зібрати кошти, для батьків та дітей віком від 5 до 10 років організують казковий благодійний вечір «Різдвяні Традиції». На зібрані кошти діткам з дитячого будинку придбають подарунки.

Такий благодійний сімейний вечір до Різдва у Тернополі для дітей та батьків організовують вперше, але, як розповдать організатори заходу, не в останнє.

Батьки та діти зможуть зустрітися та поспілкуватися з українською казкаркою, письменницею та громадською діячкою Іриною Мацко. Письменниця проведе авторське читання для дітей та батьків.

- Це буде казковий вечір для діток та батьків, – розповідає письменниця та організатор вечора Ірина Мацко. – Ми будемо читати казки, грати у вікторини та проводити майстер-клас. Для батьків психолог проведе невелику лекцію. Наша головна мета – повернути різдвяні традиції, які об’єднують батьків та дітей. Це буде комплексний вечір, де батьки проведуть час разом зі своїми дітьми. Я думаю, що ми будемо продовжувати такі сімейні заходи і на інші свята.

Відео дня

Як розповідає пані Ірина, на заході буде присутня майстриня з якою діти та батьки виготовлятимуть новорічні прикраси, психолог та професійний фотограф. Також на гостів чекає частування пирогом з гарячим чаєм.

Квиток коштує 200 гривень. Як пояснює пані Ірина, батьки за вхід не платять, лише за дитину. Для двох дітей відповідно вартість входу буде коштувати 400 гривень і так далі.

Кошти, які вдасться зібрати, витратять на подарунки дітям.

- Ми спілкуємося з директором дитячого будинку «Малятко», щоб дізнатися, що саме потребують діти, – розповідає Олександр Хома. – Ми допоможемо тим, в чому є найбільша потреба. Можливо це будуть солодощі, можливо іграшки. Це ми поки що узгоджуємо з директором. Кошти в першу чергу ми збираємо за квитки. Також ми будемо раді допомозі небайдужих людей. Можливо хтось має бажання придбати солодощі, якісь фрукти, іграшки, книжечки, тощо. Але якщо ви хотіли б допомогти, то краще це узгодити завчасно, щоб не купити того, в чому потреби немає.

Захід відбудеться напередодні Різдва у гастропабі Natura (Шептицького, 13), 23 грудня о 16:00.

Довідка:

Якщо ви хочете придбати квиток на благодійний вечір або просто допомогти дітям з дитячого будинку – звертайтеся до організаторів заходу:

Олександр Хома

Ірина Мацко

Читайте також: «Хтось просить у Миколая ковдру, хтось - 10 котиків, а хтось – ковбасу»: у Тернополі здійснюють мрії діток. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up