Чому у клініці Валіхновського відмовились оперувати дворічну Надійку Славко

Чому у клініці Валіхновського відмовились оперувати дворічну Надійку Славко
  • Консиліум лікарів, який провели напередодні запланованої на 12 листопада операції, вирішив, що не ризикнуть оперувати малечу, побоюючись наслідків і того, чи виживе вона.
  • Ініціатори порятунку Надійки Славко не опускають рук і вже шукають нові клініки. Розглядають варіанти оперативного втручання і за кордоном.

Дворічну Надійку Славко сьогодні, 12 листопада, знову не прооперували. Пухлину, яка щораз збільшується, не видаляли.

Дитина разом з батьком зараз перебуває у клініці Валіхновського і пробуде там кілька днів.

Ініціатори порятунку дівчинки з багатодітної родини шоковані звісткою. Адже, незважаючи на погані аналізи, у клініці Валіхновського запевнили: везіть пацієнтку. Однак, коли мала з татом була вже у Києві, їй провели додаткове обстеження. І повідомили: оперувати Надю не беруться.

Відео дня
  • Ми шоковані, але рук не опускаємо. Якщо можемо хоч щось зробити для цієї дитини – ми це зробимо, - запевнив Володимир Соботяк, який став ініціатором порятунку Надійки. – Наразі шукаємо інші клініки, які візьмуться за маленькупацієнтку. Розглядаємо варіанти операцій за кордоном. 

Консиліум лікарів, який провели напередодні запланованої на 12 листопада операції, вирішив, що не ризикнуть, побоюючись наслідків і того, чи виживе вона. Шкода, кажуть ті, хто пробує врятувати фактично чужу дитину, що багато часу втратили.

Нагадаємо, Надійці Славко два рочки. Вона народилась з пухлиною на обличчі. Останнім часом пухлина стрімко росте, малеча ще й почала задихатись. Тому часу на порятунок мало.

Погодились оперувати її у столичній клініці Валіхновського. Уже одного разу перенесли операцію. Тепер – відмовились взагалі.

Небайдужі люди вже зібрали для порятунку малечі з багатодітної родини близько 400 тис. грн. Одноразові перекази були від 3-5 грн і до 15 тисяч.

Уже 11 листопада Надійка була в Києві. Залишатиметься там кілька днів. Ініціатори порятунку малої сподіваються, що бодай якась клініка візьметься за операцію. Так у Надійки з’явиться шанс на життя. В іншому разі пухлина й надалі ростиме.

Небайдужі до долі Надійки люди продовжують збір коштів. Адже операцій буде кілька, можливо, - за кордоном. та й реабілітація – тривала. А родини на ці потреби зовсім немає грошей.

Довідка

Картка ПриватБанку: 5168 7427 2388 3413, Соботяк Володимир Михайлович.

Також можна перераховувати за реквізитами: р/р 2924 4825 5091 00 в АТ КБ "Приватбанк" МФО 305299 ЄДРПОУ - 14360570.

Повідомляємо рахунки для тих, хто перебуває за межами країни та має бажання теж внести пожертву: в доларах США: JP MORGAN CHASE BANK, NEW YORK, USA SWIFT: CHASUS33, ACCOUNT: 0011000080 В Євро: COMMERZBANK AG, FRANKFURT/MAIN, GERMANY, SWIFT: COBADEFF, ACCOUNT: 400886700401

В призначенні вказувати: на лікування Славко Надії. Отримувач: Соботяк Володимир Михайлович, тел.: 067-332-4728. Володимир Соботяк обіцяє контролювати процес і звітувати про зібрані та витрачені надходження на власній сторінці у Фейсбук.
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Фёдор Юшкевич

    от меня полный игнор
  • Віктор

    Лікарів з клініки Валіхновського не можна назвати лікарями, бо через них втрачений дорогоцінний час. Такі лікарі будуть відповідати перед Богом. Я думаю, що є кваліфіковані лікарі, тільки треба швидше шукати. Відмова цієї клініки від операції це визнання безсилля нашої системи охорони здоров`я. Зразу видно результати реформи  в дії. Громадянам надіятися нікому, окрім на  самих себе. І приватні клініки теж не вирішать цієї проблеми, бо є брак кваліфікованих лікарів.
  • марина

    Хто ж поставив сміх тож це остання скотина  сміеться з ціеі біди тільки дурак а дураку вічная память
  • Портрет Назамовлення

    Може тому, що мамашка вже не встигає раз по раз народжувати від різних чоловіків, які її б'ють (нагадаю, що Надійка має таку проблему через тата-алкаша, який колотив вагітну жінку).  Тепер в мами нова дитина, якою вона фактично завагітніла через кілька місяців після народження Надійки. Хочеться вірити, що не від того ж чоловіка, який її бив по животу. Якщо не від нього, то в мами є час з 4 дітьми на руках заводити нові знайомства, але нема часу впильнувати дитину і привезти її здоровою на операцію (нагадаю, що попередню операцію відмінили, бо мама не догледіла Надійку і привезла її в Київ хворою, пояснюючи це тим, що в неї є менша дитина і вона не встигає пильнувати за всіма). Надійку безперечно шкода, я бажаю їй здоров'я. А мамашці - тіки мозгів, харе плодитись
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up