У Тернополі почали благодійний аукціон на підтримку дітей, які не можуть ходити

У Тернополі почали благодійний аукціон на підтримку дітей, які не можуть ходити
  • Щоб взяти участь в благодійному аукціоні, треба додатись в групу "Життя без меж" в Фейсбуці
  • Аукціон триває до 26 листопада

Благодійний аукціон на підтримку чотирьох дітей - учасників проекту Життя Без меж в рамках першої хвилі #Біжи_заради_Тих_хто_не_може розпочали у понеділок, 5 листопада, організатори благодійного проекту Олена Коваль та Олександр Хома. Аукціон триває до 26 листопада.

- Перша хвиля флешмобу підходить до завершення, наразі зібрано лише 26500 грн. Уже не так багато часу залишилося до 26 листопада, тому хотілося б чимшвидше зібрати потрібні 44 тисячі грн, тому і виникла ідея організувати благодійний аукціон, - розповідає ініціатор флешмобу Олена Коваль. – Щоб люди, не залежно від професії, фаху, змогли якимось чином долучитися до першої хвилі флешмобу, і змогли зробити свій невеличкий внесок у добру справу якщо не грошима, то своєю працею, витвором рук. Мета була - показати, що своєю дією, тим, що ви робите щодня, ви можете допомогти дітям. До аукціону ми готувалися недовго. Допомогло те, що є багато друзів, які знають мою історію, вони є учасниками групи "Життя без меж" , відстежують наші успіхи. Я зверталася до учасників в нашій групі, і просила долучитися до аукціону. Переконалася, що не варто боятися попросити про допомогу. Відгукнулося багато людей.  

Відео дня

За короткий час організатори зібрали 40 лотів. Серед них вироби хенд-мейду, послуги, консультації фахівців.

- Лоти запропонували люди різних професій, які вже давно були учасниками групи. У нас є три категорії лотів: це хенд-мейд – іграшки, картини, одяг, рамки для фотографій, намисто, у нас є навіть торт. Також це консультації професійних коучів з ведення бізнесу і самовдосконалення. А серед послуг – фотосесії, сертифікати на заняття танцями, масаж, макіяж, зачіски, стрижка, фарбування волосся, - продовжує співрозмовниця. - Коли ми розпочинали, було 35 лотів, а лише за вчорашній вечір додали ще 5 лотів. Люди почули про нашу ініціативу, хочуть допомогти, і ми будемо ще додавати нові лоти.

Акуціон відбувається наступним чином: в групі є зображення усіх лотів. Клікнувши на фото, збоку є коротка інформація про виріб – з чого зроблене, хто автор. Так само є інформація про послугу чи консультацію – хто її надає. В кожному лоті зазначена стартова ціна. Щоб взяти участь в аукціоні, в коментарях треба писати більшу ціну. Конкретного визначеного кроку різниці в ціні немає, хоч на п’ять грн більше. Переможцем буде той, хто запропонує найбільшу суму за лот.

- Головне – бути учасником групи, - наголошує Олена Коваль. - Хоча група є відкритою загальнодоступною, але треба стати її учасником, інакше ви не зможете додавати коментарі під постами. Бо в перший день, коли ми оголосили про аукціон, до нас було багато дзвінків, що люди не можуть додавати коментарі. Тож спочатку треба доєднатися в групу, а потім зможете написати коментар.

А якщо хтось хоче запропонувати свій лот, треба звернутися до організаторів – Олени Коваль або Олександра Хоми, надати фото виробу чи послуги та інформацію про це. Лот оформлять у єдиному стилі.

- Людина, яка каже, що хоче купити лот, перераховує гроші на картку, - пояснює Олена Коваль. - Коли бачимо надходження коштів на картку, даємо переможцю контакти автора лота, щоб вони між собою домовлялися, як людина має отримати товар чи послугу. Бо, наприклад, для обслуговування в салоні треба домовитися про зручний час.

Нагадаємо, кошти на реабілітацію збирають для чотирьох дітей, які самостійно не можуть ходити. Це 4-річні Антончик та Богданчик, 5-річний Макарчик та 9-річна Анна. Бажаючі допомогти біжать, перераховують кошти на картку і повідомляють про свою дію в соцмережі з відповідним хештегом.
 

Довідка

Посилання на групу «Життя без меж» - 

https://www.facebook.com/groups/503429843461941/?fref=mentions

Посилання на альбом лотів -https://www.facebook.com/groups/503429843461941/permalink/524624588009133/

Історії дітей, котрим збирають допомогу - https://www.facebook.com/groups/503429843461941/permalink/522968931508032/

Збір коштів на рахунок: 
ПриватБанк 5168-7573-7503-7282 - отримувач Хома Олександр

Звіт про кошти щоп'ятниці в групі під хештегом #Звіт

Контакти організаторів – 068-225-01-74 Олена Коваль, 097-627-55-72 Олександр Хома

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінничині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up