Тернополяни організували флешмоб #Життя_Без_меж на підтримку дітей, які самостійно не ходять

Тернополяни організували флешмоб  #Життя_Без_меж на підтримку дітей, які самостійно не ходять
  • Тернополяни Олена Коваль, Олександр Хома та Зоряна Михальська організовують флешмоб #Життя_Без_меж на підтримку особливих діток.
  • Кошти на реабілітацію збирають для 4-річних Антончика та Богданчика, 5-річного Макарчика та 9-річної Анни

Проект буде складатись з декількох хвиль, кожна з яких, буде направлена на охоплення різних сторін життя дітей з інвалідністю, повідомляють його організатори.
- Перша хвиля - “Біжи, заради Тих, хто не може”, - розповідає Олена Коваль. – Спочатку ми хочемо зібрати необхідну суму для проходження реабілітацій для чотирьох діток, учасників першої хвилі. Загальна сума до збору – 44 025 грн, тривалість проведення Першої хвилі - 2 місяці.

“Біжи, заради Тих, хто не може” – це флешмоб-естафета. Люди, здійснюючи власну пробіжку, зніматимуть коротке відео і публікуватимуть на своїй сторінці у фб з хештегом - #Біжи_заради_Тих_хто_не_може – і вноситимуть свій посильний вклад, переказуючи символічну суми коштів. Усі виручені гроші - підуть на оплату реабілітацій - учасникам першої хвилі.

Таким чином, усі хто долучиться до даного проекту зроблять, як мінімум дві корисні речі - подбають про власне здоров’я, виконавши пробіжку, а також допоможуть дітям-учасникам проекту стати на крок ближче до здійснення їх мрії – зробити Перші власні самостійні кроки!

Відео дня

У викладеному пості учасники позначатимуть своїх друзів, які можуть підтримати дану естафету.

Всі зацікавлені люди зможуть проглядати останні новини проекту в групі Fb – #Життя_Без_меж.

До слова, тернополяни уже долучаються до проекту і викладають свої відео в соцмережі. А Олександр Хома уже звітує про фінансову допомогу першого тижня проекту.

Активісти зазначають, що в Тернопільській області налічується приблизно 4 500 дітей з інвалідністю - з них біля 1 000 в місті Тернополі. Близько 140 діток в нашому місті - мають проблеми з опорно-руховим апаратом. З кожним роком таких дітей стає більше.

- Діти з важкими формами інвалідності потребують періодичних курсів проходження комплексних реабілітацій. Лише постійність – гарантує результат, - розповідає Олена. - Тому ми прагнемо допомогти дітям з важкими формами інвалідності – тим, які самостійно не можуть ходити – пройти курс реабілітації у центрах, де їх батьки побачили найкращі результати.

Учасники Першої Хвилі - “Біжи, заради Тих, хто не може”:

1. Воробйов Макар – 5 років – діагноз: ДЦП.
2. Сиротюк Анна – 9 років – діагноз: ДЦП.
3. Гусарук Антон – 4 роки – діагноз: глибока недоношеність, статичні тетрапарези, гідроцефалія.
4. Гусарук Богдан – 4 роки – діагноз: глибока недоношеність, статичні тетрапарези.

Тож стежте за новинами в групі проекту в фейсбуці. Тут є останні новини проекту, тижневий звіт про отримані гроші. А згодом буде фото і відео-звіти з пройдених реабілітацій.

Посилання на групу - https://www.facebook.com/groups/503429843461941/

 

Довідка

Контактні особи: Helena Koval, Олександр Хома, Zoriana Mykhalska.

Телефони: +38 068 225 01 74, +38 097 627 5572, +38 097 872 8948

Збір коштів на рахунок: 
ПриватБанк 5168-7573-7503-7282 - отримувач Хома Олександр

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up