Куди українців пускають без віз: пізнавальні карти

Куди українців пускають без віз: пізнавальні карти
Одна з країн, куди можна потрапити без бюрократичної тяганини - Самоа. Фото: maturetraveller.com.au
До майже сотні країн світу можуть подорожувати українці без віз, або отримуючи візи на кордонах іноземних країн. Звісно, що на таких пільгових умовах громадян нашої країни не пускають до ЄС чи США. Але й без віз можна побачити надзвичайно багато.

Понад 40 країн раді приймати нас, не вимагаючи візи. Серед них - як пострадянські держави, так і балканські, африканські і навіть екзотичні тихоокеанські.

Країни, які не вимагають візи у громадян України (карта інтерактивна - аби побачити максимальний термін перебування у певній країні і можливі примітки, клацніть на відповідному значку):

 

Відео дня

Ще кілька десятків держав готові видати візи українцям на кордоні, а то й просто виробити їх через інтернет (карта інтерактивна - аби побачити максимальний термін перебування у певній країні і можливі примітки, клацніть на відповідному значку):

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Рома Михайлишин

    потрібна інфа.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up