Загинув боєць АТО з Тернопільщини Андрій Мазур

Загинув боєць АТО з Тернопільщини Андрій Мазур
Боєць Андрій Мазур із Теребовлянщини після отриманих в бою травм помер у госпіталі сьогодні, 3 серпня. Трагічну звістку повідомляє Тернопільський обласний військкомат у своєму facebook. Попрощатися з воїном на Тернопільщині можна буде орієнтовно 5 серпня. Детальнішої інформації поки немає.
 

Знову втрати на Тернопільщині....Сьогодні, 3 серпня від отриманих під час обстрілів ран, в Харківському військовому г...

Posted by Тернопільський обласний військовий комісаріат on 3 серпня 2015 р.

Редакція висловлює співчуття рідним і близьким бійця. Вічная пам'ять герою... 

Коментарі (4)
  • Анонім

    Геноцид україномовного населення.
  • Анонім

    Зате ,коли приїзджав недогарант Порошенко в Тернопіль ,його майже зустрічали з хлібом і сілью  і не найшлось нікого ,щоб хоча щось сказав йому в лице   .,так що маємо що маємо ,жріть що є .

    Анонім reply Анонім

    А Львів'яни у подібній ситуації виявилися справжніми молодцями! Поставивши незручне запитання Пороху, він їм у відповідь---їдьте на Схід воювати! Один сміливець, йому у відповідь:--" А, ваш син, чому не воює?" Порох відповів, що він(син) "достойно" відбув 2 міс., доки не почалася передвиборча кампанія!

    Шкода, що той львівський сміливець не пішов далі, і не сказав, мабуть не знав, що ніхто не може підтвердити те, що син Порошенка дійсно там був! Бо насправді існує АЖ ДВІ(!!!!) фотографії постановочного характеру, їх показав телеканал СТБ, де справді дуже підозрілі ракурси,, і інформативності з цих фото, щодо місцезнаходження "олексійка"---абсолютний НУЛЬ! І що цікаво, на фото у Олексійка, ручки-- білі-білі!

    Щоб не бути голослівним посилання на відеосюжет(про фотографії на 7:50 хв.)https://www.youtube.com/watch?v=SlS6XMu4awE

  • Анонім

    Цю гірсько-піхотну(128) бригаду сформовану з мешканців Заходу України пхають у найбільш небезпечно-гарячі місця у зоні АТО!

    У Дебальцівському котлі вони були, і де тільки вони не були! Складається враження, що навмисне викошують найбільш-активну частину населення Заходу України!



    Ото називається трохи собі "помайданили"!...Хай, йому грець! Тепер, змушені власним здоров'ям та життям розв'язувати всі ті проблеми, які "заварили" ці КАЦАПО-УРОДИ дамбацівські!  Їх же примусово, як наших хлопців, ніхто не мобілізовує--бо ж "неблагонадійні", тільки, якщо добровільно виявлять бажання, та хто ж на таке погодиться, вони хоча й зрадники, моральні уроди, але не лохи і не дурачки! Вочевидь, цю роль ми приберегли самі для себе: спершу мало не цілими родинами рвали зад...цю на майдані(тобто Галичина)---ніби ми найбільше споживаємо в Україні, і нам, блін, найбільше це потрібно! А тепер знову, чи не найбільше з нас питають у плані мобілізації!



    Як же все таки важливо для політиків знати як слід позицію своїх людей на рівні цілої країни, перш ніж починати глобальні переорієнтації у державі, такі як підписання угоди про асоціацію , бути упевненими у тому, що максимально необхідна кількість громадян дійсно цього прагне, і особливо важливо знати позицію Східного , Південного регіону України, тому що саме ці регіони схильні надмір симпатизувати підступній та мстивій раші!



    Загиблому Героєві, від нас земляків---ПАМ'ЯТІ про нього, на довгі роки!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up