«На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем

«На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем
  • Священник та відомий громадський діяч з Лановеччини Олексій Філюк став батьком для ще однієї дитини.
  • Своїми емоціями він поділився з редакцією «20 хвилин».

З повітряними кульками, квітами та солодощами Олексій Філюк та його друзі зустрічали 14-річного Максимка. Відтепер 29 березня – щасливий день для 14-річного хлопчика. Адже він нарешті зростатиме не у сиротинці, а у великому родинному колі. 

Відео дня

— Я звернувся в службу у справах дітей і вони познайомили мене з Максимом. Ми з ним знайшли спільну мову. Поки збирали та оформлювали всі документи, а вже 29 березня він потрапив до свого дому. Наша родина велика і дружня. Впевнений, що всі знайдуть спільну мову, — розповів «20 хвилин» Олексій Філюк.

Зі слів отця Олексія, має всі необхідні документи, власне житло та стабільну роботу. Наголошує, зробить все можливе, аби дитина була щасливою.

— Максимка – гарний, чемний хлопець. Йому треба родина, яка підтримає, допоможе, дасть настанови. І ми готові стати для нього цією підтримкою, опорою, — каже Олексій Філюк. — Проповідую не лише словом, а і ділом, чужих дітей не буває… Бог є Батьком сиріт і вдів, і Він хоче почути наші молитви, наше співчуття, та побачити нашу любов на дії.

Це вже третя дитина, якою опікується отець Олексій. Його старшого сина звати Віктор, середнього – Сергій, а молодшого – Максим.

— Віктор вже має дружину та дитину. У середнього Сергійка також є наречена, але одружуватися йому ще зарано. Радію, що маю таку велику і дружню родину. Нехай у хлопців все буде добре. Вони на це заслуговують, — додав священник.

Нагадаємо, зворушливий та відкритий священник не лише зумів підкорити серця своїх парафіян, він завоював Facebook-спільноту, зібравши у власній групі понад 17 тисяч людей.

Ознайомитися з історією Олексія Філюка можна у матеріалі за посиланням.

Читайте також:

Вдову захисника з Тернопільщини з двійнею виписали з пологового

Тернопільщина має першу трійню за час війни: дітям уже вибрали імена

Які молитви читати під час посту і за нашу Перемогу, — радить священник Олексій Філюк

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (56)
  • Тетяна Гойда

    БОЖОГО ВАМ БЛАГОСЛОВІННЯ, ДОБРА І ЩАСТЯ ВАШІЙ РОДИНІ
  • Інна Волохата

    Нехай всі хто пише коментарі всиновлять собі,знаєте на скільки сиріт меньше булоб, але не все так просто не кожному дадуть
  • Zinayida Kobernyk

    Дай Боже Вам здоров'я. ❤️🙏🙏🙏
  • Зінаіда Стогній

    Здоров'я міцного всій вашій родині і рясних божих благословінь. Максимка з днем народження вітаю.

keyboard_arrow_up