Рідні просять підтримати петицію про присвоєння звання Героя України Василю Добротвору

Рідні просять підтримати петицію про присвоєння звання Героя України Василю Добротвору
  • Василь Добротвор був старшим солдатом. Він загинув дев’ятого січня 2024 року внаслідок ураження осколками від вибуху дрона-камікадзе біля населеного пункту Залізне Донецької області.
  • До кінця збору підписів залишилося 69 днів. Вдалося назбирати лише 9 550 підписів з 25 000 необхідних. Не будьте байдужими.

 

Василь Добротвор був старшим солдатом, оператором взводу протитанкових керованих ракет, другого стрілецького батальйону, 24-ї окремої механізованої бригади, частини А 0998.

Автор петиції Софія Добротвор просить Президента України Володимира Зеленського розглянути петицію і присвоїти Василю Добротвору звання «Героя України». Вона переконана, її чоловік заслуговує увійти в історію України, як вірний син, котрий завжди був готовий нищити ворога і відстоювати інтереси країни.

Відео дня

— З другого березня 2022 року Василь брав участь у здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України. Він перебував в районах Донецької, Луганської, Херсонської областей, — каже Софія Добротвор. — Мій чоловік гідно ніс позивний «ДОБРО», оскільки, завжди підтримував, допомагав своїм побратимам, попри ризики для свого життя.

Також з петиції журналістам «20 хвилин» стало відомо, що Василь Добротвор був турботливим чоловіком і братом, сміливим дядьком для своїх племінників, дбайливим батьком синові, над яким хотів взяти опікунство. Але не здійснились його мрії – побачити свою донечку.

Як підписати петицію?

Щоб підтримати вже створену електронну петицію, вам необхідно виконати кілька кроків. Розповідаємо детально.

Крок 1: спершу потрібно перейти на офіційний сайт електронних петицій та знайти необхідну петицію. У нашому випадку перейти за наступним посиланням.

Крок 2: натискаєте «Увійти/Реєстрація».

Крок 3: Увійти за допомогою – Bank ID НБУ (якщо зареєстровані у банківській системі онлайн, наприклад, Приват24), Ощад24/7 тощо) або Електронного цифрового підпису (якщо маєте). Даний алгоритм – для реєстрації через Bank ID.

Крок 4: якщо ви хочете увійти через BankID, то обираєте необхідний банк із всіх запропонованих і натискаєте «Продовжити».

Крок 5: далі проходите авторизацію від банку. Треба ввести контактний номер та пароль від банківського додатка.

Крок 6: даєте згоду на обробку даних і натискаєте «Продовжити».

Крок 7: далі переходите на сторінку петиції, ознайомитися з її текстом і натиснути кнопку «Підписатися». Зарахування голосу відбудеться одразу ж.

Нагадаємо, 29 лютого рідним полеглих захисників вручили нагороди «Почесний громадянин міста Тернополя» до другої річниці повномасштабного вторгнення. Серед них і Василь Добротвор.

Читайте також:

Розповідаємо про Героїв війни, на честь яких названі вулиці Тернополя

На фронті загинув гранатометник з Тернопільщини Валерій Бабій

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (31)
  • Оксана Трачук

    Підтримую
  • Valentina Polyak

    Підтримую🙏🙏🙏Вічна пам'ять Герою України😥😥😥
  • Галина Мотурняк

    Підтримую
  • Дарія Сметанська

    Підтримую

keyboard_arrow_up