Сьогодні завершується збір подарунків для випускників дитбудинку! (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні завершується збір подарунків для випускників дитбудинку! (ОНОВЛЕНО)

Газета «RIA плюс» підхопила хвилю соціального fashion-проекту "VIPускники". Спільно з тернопільськими благодійниками ми готуємо подарунки для випускників дитячих будинків. Їх урочисте вручення відбудеться у пятницю, 23 червня. 

Аби прощання зі школою, а відтак, і з дитячим будинком залишилося в пам’яті дітей приємним спогадом, ми вирішили допомогти зробити їм перший крок у самостійне життя.

На офіційній сторінці fashion-проект "VIPускники" вказана головна ціль такої ініціативи – створити свято і показати, що мрії здійснюються, що все можливо, що хороших людей навколо дуже багато, що варто вірити і робити цей світ кращим.

Редакція газети «RIA плюс» не ставить на меті вдягнути тернопільських випускників, як це намагаються зробити координатори проекту. Ми закликаємо всіх підприємців, меценатів, політиків, громадських діячів, та і, зрештою, небайдужих тернополян приготувати подарунки для випускників Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку (просп. Бандери,81). Це може бути будь-яка річ, яка згодом може допомогти в побуті чи житті хлопців і дівчат:

- кастрюлі;

Відео дня

- посуд - тарілки, чашки, виделки, ложки;

- спортвні костюми;

- харчові контейнери для зберігання їжі;

- тертка;

- праска;

- рушник;

- тазик для прання речей;

- побутова хімія;

- засоби гігієни тощо.

Тернопільські благодійники вже зібрали для вихованців дитбудинку простирадла, постіль, ковдри, подушки та електричні чайники.

Результатом нашої роботи буде особисте вручення подарунків випускникам. Ті благодійники, котрі не зможуть особисто вручити подарунки, можуть їх передати нам у редакцію до 23 червня. 

Будемо раді кожному, хто готовий проявити співчуття і турботу до життя дітей, які опинилися не в дуже сприятливих життєвих обставинах.

 

ДОВІДКА

З усіма питаннями щодо проекту можна звертатися за телефоном: 097-445-82-67, або 43-00-50 (Наталія). Адреса редакції: вул. Дубовецька, 1б.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Andriy Nazarenko

    В Тернопільському будинку 4 випускники цього року і тільки хлопці. Потреби різні: можна праску, електрочайник, сковорідку (пательню), набір посуду, баняків,  кружки, стакани, ложки і вилки, ковдру, подушку, постільну білизну. Такий проект вже робили попередні роки, але зараз з обмеженим фінансуванням фонду, ми не в змозі.
  • Ілля Панін

    У нас була хороша група в Контакті, де ми допомагали дитбудинкам, наразі все заблоковано. (((

    Stels reply Ілля Панін

    Можна на фейсбук ...
  • Василиса

    хороша ідея!
  • Stels

    Хто підкаже, які першочергові потреби у випускників дитбудинку ?

    Наталия Бурлаку reply Stels

    Потрібні речі, які вони можуть взяти із собою в гуртожиток. Можна щось для повсякденного вжитку. Телефонуйте - дам номер директора дитбудинку, він знає краще

    Stels reply Наталия Бурлаку

    Можна інформацію від директора оприлюднити тут,  це ж не секретна інформація. І вважаю, що конкретика в цій справі тільки допоможе.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up