Кардіохірурга з Тернополя Володимира Мороза відзначив Президент України

Кардіохірурга з Тернополя Володимира Мороза відзначив Президент України
  • Під час візиту до Львова глава нашої держави Володимир Зеленський відзначив медиків ЗСУ.
  • Серед нагороджених був і лікар-кардіохірург з Тернополя Володимир Мороз.

Орден Данила Галицького за надання кваліфікованої медичної допомоги воїнам. Таку високу нагороду від Президента України отримав підполковник медичної служби Володимир Мороз. На даний момент він служить в ЗСУ, виконує функції старшого ординатора відділення абдомінальної хірургії клініки торако-абдомінальної хірургії Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Про це повідомляють у Тернопільській обласній клінічній лікарні.

Відео дня

Під час урочистого нагородження Володимир Зеленський особисто подякував теронополянину за врятовані життя українських захисників.

«Я хочу Вам подякувати за те, що підняли на ноги таку кількість наших воїнів, героїв. І побажати Вам те, що ви даєте нашим військовим – здоров’я. Слава Україні», – зазначив Президент.

Довідка:
Орден Данила Галицького – це державна нагорода, призначена для військовослужбовців ЗСУ та інших військових формувань за значний особистий внесок у розбудову України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові.

В обласній лікарні зазначають, що за цивільного життя Володимир Мороз обіймає посаду завідувача  відділенням кардіохірургії та трансплантології Тернопільської обласної клінічної лікарні. Він, без перебільшення, відновлює серцебиття, повертає людей до нормального життя.

Тернопільщина славиться своїми героїчними медиками. Вони надійно тримають свій фронт, як в тилу, так і на передових позиціях. Нещодавно ми писали про те, як реабілітологи Тернопільської лікарні дають людям другий шанс на повноцінне життя. Ще ми пишаємося тим, що саме в Тернополі працює молодий фельдшер Віталій Гакало, який вже врятував сотні військових на фронті. Не варто забувати і про унікальну операція з порятунку серця військового тернополянина  у Хмельницькому обласному серцево-судинному центрі.

 

Читайте також:

Повноцінне життя після травм та інсультів можливе: як у тернопільській лікарні рятують людей « з того світу»

Таке не кожному під силу: у 21 фельдшер із Тернополя рятував важко поранених бійців на фронті

Пробите міною серце захисника з Тернополя продовжувало битись. Як рятували воїна

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Надя Осіка

    Володимир Мороз- людина від Бога.Дякуємо.
  • Роман Дорош

    Таке фото краще!

keyboard_arrow_up