Україна переможе, а всі родини об'єднаються: різдвяно-новорічне привітання від маленьких тернополян

Україна переможе, а всі родини об'єднаються: різдвяно-новорічне привітання від маленьких тернополян
  • Діти більше за інших вірять в дива і очікують на Новий рік! Зима, сніжок, канікули, ялинка, святковий стіл і подарунки – що може бути краще?
  • Ми запитали у тернопільської малечі, чого вони бажають своїм землякам і всім українцям у 2023 році. Відповіді дітей нас приємно здивували. 

Софія, 12 років

 –  На Новий рік своїй родині я хочу побажати самого найкращого. Щоб ніхто не хворів, щоб усі родини поверталися у свої домівки та зустрічалися зі своїми найкращими людьми. Бажаю усім, щоб попереду у нас були тільки хороші, світлі події. Щоб нас оточували тільки добрі та хороші люди. А в будинках було тільки затишно, тепло та мирно.

 

Відео дня

 

Марк, 9 років

 – Бажаю всій Україні миру, злагоди, добра. Нехай Україна переможе якнайскоріше. Нехай наші захисники повернуться додому живими, сильними та здоровими.

 

 

 

 

Настя, 15 років та Катя, 12 років

 – Ми вітаємо всіх з Новим роком. Хочемо побажати нашим захисникам сили, мужності, терпіння та скорішого повернення додому. Ми бажаємо всім мирного неба над головою та скорішої Перемоги.

 

 

 

Марина, 10 років

 – Бажаю кожній родині в Україні затишку, світла, тепла. Бажаю кожній дитині, що вона отримала подаруночок на свята. І найголовніше – бажаю перемоги нашій любій Україні. 

 

 

 

Станіслав, 12 років

 – У 2023 році я хочу побажати миру, злагоди та здоров’я. Нехай всі будуть щасливі, здорові і не знають горя. Нехай 2023 стане роком перемоги. 

 

 

 

 

Аліна, 9 років

 – Дуже бажаю Україні у 2023 році Перемоги і хочу, щоб все вже було добре.

 

 

 

 

Святослав, 10 років

 – Я хочу, щоб наша Україна перемогла у війні. Бажаю, щоб наша країна була сильна і щоб в українців мрії збувалися. А моя мрія – я хочу песика. 

 

 

 

 

Олександр, 9 років

 –  Українці сильні, нас не здолає ні темрява, ні вороги. Щороку на Новий рік я загадую бажання, цьогоріч я загадаю швидку перемогу та мирне небо.

 

 

 

Єва, 6 років

 – Я мрію, щоб закінчилась війна, щоб Україна перемогла, щоб всі воїни були здорові. Щоб усі люди в нашій країні почувалися щасливими.

 

 

 

 

Читайте також:

2022 – не лише про війну: чим запам'ятався рік тернополянам і чого очікують від наступного

Як на свята працюватимуть поліклініки та лікарні в Тернополі? Ми дізналися

Скільки коштують різдвяні солодощі в Тернополі і де дешевше купити

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up