Усе буде добре в нас, а в них – погано... Що тернополяни думають про події на Росії?

Усе буде добре в нас, а в них – погано... Що тернополяни думають про події на Росії?
  • Вночі 23 червня найманці угрупування «Вагнер» розпочали бунт проти Міноборони Росії та влади. Про це гудуть соцмережі та пишуть медіа.
  • З’являється багато прогнозів від лідерів думок, як це вплине на ситуацію з повномасштабною війною в Україні.
  • Ми запитали у тернополян, чи стежать вони за подіями сусідів та як, на їхню думку, там закінчиться збройний конфлікт.

Станом на 19:00 24 червня, підрозділи ПВК «Вагнер» взяли під контроль усі військові об'єкти міста Ростова, включаючи аеродром та штаб Південного військового округу, та почали рух у напрямку Москви. Національний антитерористичний комітет рф повідомив, що у столиці та в Московській області ввели режим контртерористичної операції, пише Інститут конфліктології та аналізу росії.

Натомість британська розвідка заявила, що найближчі години 24 червня стануть ключовими у так званій громадянській війні в росії, адже «вагнерівці» дійдуть до Москви, інформує «24 канал».

Прокоментував заколот, який влаштував ватажок «Вагнера» Євген Пригожин, й Президент України Володимир Зеленський. Він наголосив, що чим довше росія триматиме свої війська на території нашої держави, тим більше хаосу отримає на власній землі. Журналісти «20 хвилин» поцікавились у містян, що вони думають про ситуацію в країні-агресорці і як гадають – чим вона закінчиться.

Відео дня

Софія, 26 років, морячка

 – Звісно, слідкую за подіями. Поки радіємо, а там будемо бачити, що трапиться. Але очікую, що все буде добре у нас, а у росії буде все погано. Бо там цього заслужили…

 

 

 

 

Михайло, 65 років, пенсіонер

 – Чув новини про переворот у росії. Важко сказати, що про це думаю. Аби то не постановка була… Нам від зміни влади там легше не стане. Бо яка різниця, що за бандит сидітиме, Пригожин нічим не кращий за Путіна… Нам доведеться всеодно воювати з ними. Тому я скептично ставлюсь до подій. Але у будь-якому випадку вони нам на руку, бо стане менше ворогів.

 

 

 

Ольга, 54 роки, тимчасово не працює

 – Думаю, що скоро буде кінець війні в Україні. Що росія розвалиться і нам стане ліпше… Звісно, події у них вплинуть на нас. Я гадаю, що Україну найближчим часом приймуть і в Євросоюз, і в НАТО. Тому чекаю лише позитиву.

 

 

 

 

Любов, 60 років, пенсіонерка

 – Слідкуємо за новинами, і сподіваємось, що події там підуть нам на користь. Чекаємо швидкої Перемоги і щоб війна закінчилась. Я думаю, що росія перекине сили на територію своєї країни і для нас це буде краще. Заберуть трохи свого війська до себе, і наші хлопці зможуть відтиснути ворога.

 

 

 

Володимир, 45 років, водій «швидкої»

 – Чув про останні новини в росії. Думаю, що й для нас це щось покращить. Що люди там щось зрозуміють, і в Україні, дай Боже, нарешті закінчиться війна. Надіюсь, що у результаті перевороту звернуть владу Путіна і все зміниться у кращу сторону.

 

 

 

 

Світлана, 32 роки, працює в туристичній агенції

 – Ми усією родиною слідкуємо за подіями. Телефон весь час з собою ношу. Чоловік пів ночі не спав, бо читав новини. Нам вони дають велику надію. Загалом, я гадаю, що для цілого світу те, що відбувається там, – це добре. І в тому числі для росії це добре, давно пора там навести лад. Я тільки «за» переворот і дуже задоволена. Ніколи й уявити не могла, що вболіватиму за ПВК «Вагнер»…

 

 

 

Клавдія, 60 років, тернополянка

 – Судячи з того, що росія – це країна-агресор, я вважаю, що на події, які у них відбуваються, вони заслужили. Думаю, що росіяни повинні зробити висновки. Але чи буде ефект від перевороту позитивним – не можу вам сказати точно. Кожна людина має свою думку, і якщо опиратись на те, що росія на нас напала, не думаю, що там адекватно відносяться і до цієї ситуації.

 

 

 

Казимир, 68 років, пенсіонер

 – Про що тут думати… Росія – то є росія. Там поганий народ. Я служив у росії 40 років тому, наче були люди непогані. Але згодом переконався, що у них жодної совісті немає. Не надто слідкую за теперішніми подіями. Хіба іноді дивлюсь телевізор, аби дізнатись що й до чого.

 

 

 

А яка Ваша думка щодо подій у росії? Що вони змінять для нас? Пишіть у коментарях.

 

Читайте також:

Що відбувається на Росії зараз: ми зібрали актуальні новини (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Інтернет вибухнув мемами про конфлікт на Росії: ми зібрали для вас найсмішніші

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Роман Дошин

    Я переконаний що Прихожина купили

keyboard_arrow_up