Змінив суддівську мантію на армійський однострій: історія військового з Монастирищини

Змінив суддівську мантію на армійський однострій: історія військового з Монастирищини
  • Суддя Монастириського районного суду Тернопільської області Віталій Іванчук зараз у відставці і обороняє рідну Україну від російського ворога на передовій.
  • Сьогодні, 5 червня, військовий у колі побратимів святкує свій 50-й ювілей. Давайте разом привітаємо Захисника та нашого земляка!

Про ювілейну дату, яку відзначає їхній колишній суддя, повідомили на Фейсбук-сторінці Монастириський районний суд Тернопільської області.

Віталій Іванчук працював суддею з 8 січня 2004 року по 11 серпня 2021 року. З 2007-го він займав адміністративну посаду – голови суду. У 2014 році, коли росія вперше вторглась на терени України, чоловік на цілий рік змінив суддівську мантію на військову форму та добровольцем взяв участь у бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції. В 2021 році його звільнили з посади судді у зв’язку з поданням заяви про відставку.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії та по сьогоднішній час, Віталій Іванчук служить в Збройних силах України, відстоюючи нашу свободу, гідність та незалежність.

Відео дня

– Колектив Монастириського районного суду Тернопільської області щиро вітає Віталія Мирославовича з 50-річчям! Бажаємо щоб кожен день був успішним, кожен вчинок – гідним, кожна ідея – відмінною, кожне слово – твердим, а кожна дія – впевненою. Будьте здоровим, щасливим і непереможним! Боріться за країну, за нашу спільну перемогу, а ми забезпечимо надійний тил. Наснаги та натхнення Вам! – такі слова присвятили колишньому працівнику на сторінці суду.

Редакція «20 хвилин» приєднується до привітань! Нехай здоров'я ніколи не підводить Захисника, у душі панує бойовий настрій, а у серці живе безмежне щастя! Бажаємо відзначити наступний день народження у мирній і вільній Україні!

 

Читайте також:

«Що б не робили – завжди поруч, і навіть на війні»: історія братів-артилеристів, які воюють на фронті

Він мене силою запхав до поліції! Тернополянин судитиметься з працівником військкомату, обвинуваченим у кримінальній справі

Розповідаємо про Героїв війни, на честь яких названі вулиці Тернополя

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (31)
  • Валентина Богдан

    Такіх не багато,що стали на захист своєї землі України.Бережи їх Боже
  • Ольга Примак

    Патріот, який заслуговує на повагу.
    З Ювілеєм!
  • Tetyana Gusak

    Найщиріші вітання
  • Любовь Кость

    Вот это настоящий судья примерный сын своих родителей

keyboard_arrow_up