Арс відкрив новий інтернет-магазин і шукає слоган (новини компаній)

Арс відкрив новий інтернет-магазин і шукає слоган (новини компаній)

ARS.UA – завітайте просто зараз у новеньку інтернет-домівку АРСу. Реєструйтесь і знайомтесь зі зручним інтерфейсом та оновленим особистим кабінетом. А оформити замовлення тепер легко як із мобільного телефону, так і з персонального комп’ютера.

ТЕПЕР ОНЛАЙН

У Будівельних супермаркетах і Меблевих салонах АРСу – понад 100 тисяч товарів для дому, будівництва та ремонту від українських і закордонних брендів. І тепер їх зручно вибирати та купувати онлайн, слідкувати за акціями та ловити найвигідніші ціни.

Актуальні пропозиції:

  • Ремонтуйте із задоволенням – акційні будівельні матеріали, суміші, сантехніка, плитка. Понад 100 акційних позицій.
  • Заощаджуйте до -20% на меблях під замовлення від українських та польських виробників.

Деталі на ARS.UA

Одразу після реєстрації на сайті даруємо вам 3%* знижки на все. Але на цьому ми не зупиняємось і пропонуємо вам отримати картку GOLD зі знижкою 5%. Як? Умови на сайті.

Ви з нами вже давно і маєте картку PREMIUM 10%? Вона також діятиме і в інтернет-магазині.

ЕКСПРЕС-ДОСТАВКА

Доставимо ваше замовлення у будь-який куточок України** різними логістичними службами. У Тернополі діє експрес-доставка – привеземо товари вагою до 3 тонн максимум за 2 години. А наші вантажники та складальники зроблять усю важку роботу замість вас!

ВАМ – ГРОШІ, НАМ – СЛОГАН

Розігруємо 3 тисячі гривень між кращими варіантами слоганів для АРСу.

Слоган має асоціюватися з АРСом, а ще бути коротким і зрозумілим навіть дитині. Має об’єднувати концепції наших Будівельних Супермаркетів, Меблевих Салонів та новенького інтернет-магазину.

Відчуваєте, що ваша ідея гідна звучати та з усіх екранів? Сміливо діліться нею на нашій сторінці у Facebook  під цим дописом і автоматично станьте учасником розіграшу трьох сертифікатів по 1 тис грн. Дедлайн – 25 лютого.

З повагою до традицій та з вірою у майбутнє, ваш АРС.

* Знижки надаються згідно програми лояльності ТГ АРС-Кераміка.

** Крім тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, а також АРК Крим.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up