«Beauty Life» – там, де живе молодість (новини компаній)

«Beauty Life» – там, де живе молодість (новини компаній)

Всі ми прагнемо до красивого зовнішнього вигляду. Хтось хоче покращити колір шкіри, хтось додати блиску волоссю, хтось зробити шкіру рук доглянутою та приємною на дотик. І все це можливо в одному місці, де знають, як втілити Ваші прагнення до ідеальності в реальність – у студії здоров'я та краси «Beauty Life».

Студія здоров'я та краси «Beauty Life» – це не звичайний салон краси, який пропонує перукарські, манікюрні чи послуги візажу. Це місце, створене для того, щоб розкрити справжню жіночу красу, без додаткового макіяжу. Адже тільки здорові шкіра та волосся можуть бути по-справжньому красивими. Тут Вам запропонують весь спектр послуг для догляду за тілом, починаючи від волосся і закінчуючи п’ятками.

Про секрети краси, які розкривають тут, ми дізналися більше від адіністратора Тетяни та косметологів Софії і Тетяни.

Отож, дівчата, скажіть, будь ласка, хто найчастіше відвідуває Ваш заклад? І з якою саме метою?

У «Beauty Life» може звернутися кожна представниця прекрасної статі, яка прагне підкреслити свою красу, незалежно від віку та проблеми, яку вона хоче вирішити. Вирівняти тон шкіри, вивести пігментацію, вилікувати акне, підтягнути мімічні зморшки, збільшити губи – ми можемо запропонувати це та багато іншого. І це тільки для догляду за обличчям.

Поруч з цим ми знаємо, як подбати про Ваше волосся, зробити його сяючим та навіть покращити ріст і густину. Антицелюлітний масаж дозволить Вам покращити стан своїх ніжок. Парафінотерапія забезпечить м’якість та кращий вигляд Вашим рукам.

Особливо популярними останнім часом стають ін’єкційні косметологічні послуги. Наприклад, контурна пластика губ, що надасть Вашим губкам спокусливого та романтичного вигляду.

Чи всі клієнти заходять до Вас із конкретною метою? Чи все-таки покладаються на Ваш професіоналізм?

Усі наші працівники є професіоналами і мають вищу медичну освіту, тому дуже часто наші відвідувачки хочуть почути дуку професіонала про те, яку процедуру їй варто обрати.

Перед початком процедур ми просимо кожну нашу клієнтку заповнити спеціальну анкету. Це робиться для того, щоб визначити, чи є у неї алергічні протипоказання, чи приймає воно якість лікарські препарати, які в неї хронічні захворювання тощо.

Окрім цього, ми проводимо тест на визначення типу шкіри перед призначенням тієї чи іншої процедур. Адже саме від її типу залежить багато її проблем. А також це дозволяє встановити, чи варто проводити саме ту процедуру, яку ми збиралися. Дуже часто клієнтка може записуватися, наприклад, на чистку шкіри, коли її робити зовсім небажано, вона, навпаки, може завдати ще більшої шкоди. І наше завдання якраз повідомити її про це і запропонувати максимально ефективне вирішення її недоліку.

Які ще процедури, окрім косметологічних, користуються популярністю у студії здоровя та краси «Beauty Life»?

Для відновлення всього тіла ми пропонуємо оздоровчі масажі. Досить ефективними є наші програми схуднення, які дозволяють втратити зайві кілограми та покращити пружність шкіри. Зокрема, сюди входять сауна, антицелюлітний масаж, обгортання водоростями та інші обгортання, а також медові масажі.

Поруч з цим останнім часом досить популярними стали різноманітні SPA-процедури, які представляють собою повний комплекс догляду за тілом, розслаблення, глибокого фізичного та морального відпочинку.

Що саме пропонують такі SPA-процедури?

SPA-комплекс у студії здоров'я та краси «Beauty Life» – це ті процедури, які дозволяють відновити та покращити стані шкіри обличчя, всього тіла, волосся. Що саме буде входити в цей комплекс, кожна людина обирає самостійно. Основою є пілінг, обгортання, масаж, догляд за обличчям, сауна, арома-кімната. Усі засоби, що використовуються під час SPA, складаються з органічних інгредієнтів.

Це справді ті методи, які дозволяють людині максимально розслабитися, відчути кожну клітинку свого тіла, полюбити її. Такі процедури тривають від двох до п’яти годин. Вони ідеально підходять не тільки для жінок і для чоловіків.

Взагалі досить популярними останнім часом стали SPA-вечірки та SPA-побачення.

Тобто людина може запросити своїх друзів відсвяткувати будь-яку подію у  «Beauty Life»?

Так, це може бути дівич-вечір, день народження, просто разом провести вечір із подругами. Це дуже круто, коли Ви з подругами можете не просто весело провести вечір, а й поєднати це із доглядом за собою. Це ж саме стосується SPA-побачень, коли хлопець з дівчиною можуть разом розслабитися та порелаксувати. У нашій студії ми навіть проводили освідчення.

Ми робимо  все, щоб люди виходили від нас тільки із хорошим настроєм. Для цього ж ми пропонуємо своїм клієнтам подарункові сертифікати. Щоб вони могли подарувати хороший настрій своїм близьким, надавши їм можливість замовити собі будь-яку послугу на їхній розсуд у нашому закладі.

Повірте, такому подарункові буде радий будь-хто, адже Ви подаруєте своїм рідним можливість доглянути за собою, покращити стан своєї шкіри та волосся, розслабитися та насолодитися життям наповну.

Студія здоров'я та краси «Beauty Life»

м. Тернопіль

вул. Чайковського, 40

067 325 50 84

http://beautylife.com.ua

https://www.facebook.com/beautylife.com.ua/

https://www.instagram.com/beauty_life_studio/

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up