Golden Ring – заклад відпочинку та розваг для всієї сім’ї (новини компаній)

Golden Ring – заклад відпочинку та розваг для всієї сім’ї (новини компаній)

Торгівельно-готельний комплекс Golden Ring відкрили у Тернополі наприкінці жовтня. Заклад якісно нового рівня, якого ще не було у нашому місті, адже тут для послуг тернополян функціонують автомийка, готель, супермаркет, лаунж-бар, торгівельні точки, а у планах на майбутнє – відкриття і різноманітних розважальних центрів.

Відтак Golden Ring максимально спрямований на комфорт тернополян та гостей міста. Оскільки його місцерозташування – Збаразьке кільце і в’їзд у Тернопіль зі сторони Хмельницького – є зручним, як для приїжджих відвідувачів, так і для постійних жителів «файного міста», зважаючи на близьку наявність аж трьох зупинок громадського транспорту та зручну парковку.

Автомийка «Золоте кільце» є відомою тернополянам вже впродовж багатьох років. Тепер же обслуговування тут стало ще комфортніше, тому що під час того, як професіонали автомийки турбуються про Вашу автівку, Ви в цей час можете попити кави чи пообідати у лаунж-барі «Za sklom», пошопитися у магазинах комплексу на першому та другому поверхах, або ж здійснити закупи додому.

Готель Golden Ring, який наразі розміщується на 3 поверсі торгівельно-готельного комплексу, налічує 40 номерів класів «Стандарт», «Стандарт плюс», «Сімейний напівлюкс», «Сімейний напівлюкс з ванною» та «Сімейний напівлюкс із видом на місто». Також планується розширення готелю і на четвертий поверх, що дозволить йому стати найбільшим готелем Тернополя, комфортабельність та вишуканість якого обов’язково сподобається та запам’ятається його гостям. Тим паче, що для них працює підземний паркінг. Відтак відлучаючись по своїх справах, вони можуть не хвилюватися про свій автомобіль, залишивши його тут, або ж навіть віддавши в автомийку «Золоте кільце» для надання йому ще кращого вигляду.

Окрім цього, для того, щоб забронювати номер у Golden Ring, Вам не обов’язково телефонувати у заклад. Ви можете просто скористатися загальновідомим сервісом booking.com, попереднього дізнавшись всю необхідну Вам інформацію та переглянувши фото. Також забронювати номер у готелі можна за номером телефону  - (068) 070 77 17 .

Наразі власники торгівельно-готельного комплексу Golden Ring ще продовжують вести переговори із представниками різних фірм щодо відкриття їхніх магазинів у закладі, тому що хочуть запропонувати тернополянам та гостям міста найкращі товари і послуги. Тому запрошують до співпраці партнерів. Звертатися щодо співпраці можна за номером телефону – (096) 134 44 72.

Тож, ласкаво просимо у Golden Ring – будьте певні, тут Ви знайдете заняття не тільки для себе, але й для всієї сім’ї. Завітайте за адресою: м. Тернопіль, вулиця 15 квітня, 1е.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up