Підтримайте свій опорно-руховий апарат у «Центрі реабілітації та відновлення» (новини компаній)

Підтримайте свій опорно-руховий апарат у «Центрі реабілітації та відновлення» (новини компаній)

Міцне фізичне здоров’я та тонус м’язів є запорукою хорошого стану багатьох органів і систем нашого організму. Адже при защемленні нервів нас дуже часто може боліти голова, при неправильні поставі страждають органи черевної порожнини, під час неправильної ходьби травмуються суглоби тощо. Тому дуже важливо дбати про свій опорно-руховий апарат, як і про інші органи й системи.

Це зрозуміло кожному з нас, багато хто з цією метою відвідує спортивні та фітнес зали. Але у багатьох випадках просто фізичні навантаження у спортзалі чи самостійний біг алеями в парку не тільки не здатні покращити стан опорно-рухової системи, але й можуть, навпаки, завдати ще більшої шкоди.

Це пов’язано з тим, що при таких заняттях спортом ми неправильно розподіляємо навантаження, змушуємо працювати лише одні й ті ж групи м’язів, а не весь організм в цілому. Для того, щоб не робити таких помилок, варто одразу звертатися за допомогою до кваліфікованих спеціалістів, які мають певні знання та навички щодо можливостей нашого тіла і того, як їх використовувати.

«Центр реабілітації та відновлення», що знаходиться у Тернополі за адресою: вулиця Шептицького, 20 – це саме те, місце де Вам допоможуть провести розслабляючу фізкультуру та порадять, як максимально повно розслабити м’язи тіла, щоб Ви відчули себе повністю відновленими.

Як зазначає фізичний терапевт «Центру реабілітації та відновлення» Сарабин Оксана, головним завданням цього сучасного реабілітаційного центру є лікування захворювань опорно-рухового апарату без застосування медикаментів та хірургічного втручання.

«Ми вважаємо, що головною метою нашого закладу є надання якісних послуг із відновлення організму за новітніми європейськими стандартами, – каже Оксана Сарабин. – За допомогою комплексної фізичної реабілітації здобуваються стійкі результати у лікуванні цілого ряду проблем опорно-рухового апарату. Зокрема, до них відносяться:

  • остеохондроз;
  • порушення постави;
  • сколіоз;
  • протрузія;
  • грижі міжхребцевих дисків;
  • кіфоз;
  • лордоз;
  • Хвороба Бехтерева
  • артрит;
  • артроз;
  • радикуліт
  • хвороби нервової системи, як-от, защемлення нервів;
  • тощо.

Значної уваги ми приділяємо захворюванням, які виникають після перенесення інших хвороб чи травмування, – продовжує фізичний терапевт «Центру реабілітації та відновлення». – Дуже часто багатьом людям, які страждають від м’язового болю, дискомфорту в суглобах потрібно зайнятися підтримуючою фізкультурою, яку ми також пропонуємо».

Усі заняття у центрі відбуваються на спеціальних тренажерах, кожен з яких має свою функцію у відновленні здоров’я м’язів і суглобів. Наприклад, за допомогою багатофункціональних стійок, які тут використовують, можна впливати на опорно-руховий апарат. За рахунок підвісної системи, що задіюється у цих стійках Ви знімаєте компресію: м’язи розтягуються і таким чином збільшується просвіт між хребцями. Окрім цього, ці тренажери потрібні для зміцнення м’язового корсета, щоб м’язи ставали сильнішими і витривалішими.

Окрім цього, у своїй роботі фізичні терапевти «Центру реабілітації та відновлення» застосовують тренажери для стоп. Стопа є запорукою здоров’я хребта, відтак такі апарати масажують стопу і таким чином покращують у ній кровопостачання, поліпшують функції нервової системи, а також ці тренажери слугують дуже хорошою профілактикою плоскостопості

Але всі рекомендації щодо тих чи інших вправ тут Вам можуть надати тільки після повного огляду лікарем-ортопедом-травматологом, який зможе визначити, які проблеми потрібно вирішити, на які групи м’язів треба звернути увагу, і на яких саме тренажерах Вам можна займатися.

Тож, подбайте про основу свого організму – свій хребет, м’язи та весь опорно-руховий апарат – записуйтеся на консультацію у «Центр реабілітації та відновлення», кваліфіковані фізичні терапевти якого точно подбають про Ваші відновлення та здоров’я.

Центр реабілітації та відновлення

м. Тернопіль

вул. Шептицького, 20

098 118 10 10

Facebook

Графік роботи:

Пн-пт: з 8:00 до 20:00

Субота: з 8:00 до 14:00

Неділя-вихідний

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up