«Свято морозива» від ТМ РУДЬ об’єднало тернопільські сім’ї (новини компаній)

«Свято морозива» від ТМ РУДЬ об’єднало тернопільські сім’ї (новини компаній)

П’ятнадцятий рік поспіль по усій території України компанія  «Рудь» організовує найпозитивніший день для українських сімей –  Свято Морозива. Це неймовірне соціальне дійство, завдяки якому родини об’єднуються, проводять час разом, відпочивають, розважаються та насолоджують прохолодним морозивом у спекотний день.

У понеділок, 17 червня Свято Морозива розпочалось просто у центрі нашого міста. Сюди завітали десятки тернопільських сімей.

«Ми створили цей соціальний проект для того, аби показати і донести до всіх батьків - наскільки важливе родинне спілкування; наскільки важливо організовувати заходи, які об’єднують родину. Це свято, на яке дітки приходить з батьками, з дідусями, з бабусями, з найкращими друзями. Ми робимо все із року в рік для того, щоб свято було родинним.

Відео дня

В цьому році у нас з’явилась сцена «Обійми фест» - тут  організовують лише родинні конкурси, де саме батьки із дітками мають брати участь і вигравати подарунка.

У нас немає жодного конкурсу, де б були переможені: є лише переможці та ті, хто взяв участь, при цьому усі отримують подарунки», - розповіла Тетяна Хомяк, координатор проекту «Свята Морозива» та маркетолог компанії «Рудь».

Діти разом з батьками, дідусями та бабусями розважались на п’яти оригінальних зонах: найменші дітки віком до 3-х років відпочивали у дитячій зоні  «Бейбідром», любителі танців отримали свій танцювальний майданчик «Just Jump». Активні дітлахи змагались у спортивній зоні «Street Sport»: стрибали на скакалках, грали у баскетбол та міні-гольф, у родинній зоні організували «Обійми фест». На центральній сцені для відвідувачів організували цікаві конкурси та шоу-програму. Усі сцени працювали у режимі НОН-СТОП: дітей розважали ведучі та аніматори, проводили пізнавальні хенд-мейд майстер-класи: дітки виготовляли прикраси для волосся, заколки, іграшки та подарункові коробочки.

Маленькі відвідувачки свята Мар’яна та Злата уже побували на декількох локаціях, а найбільше їм сподобалось морозиво «Райдуга», яке вони із захопленням наминали «за обидві щоки», а ще дівчата зробили собі оригінальні зачіски та розфарбували обличчя. На це свято їх привела бабуся.

Зіграла у дартс й Іринка, тут вона виграла цікавий брелочок у формі морозива-ріжка. Дівчинці дуже сподобалось морозиво “Фіолетово”, котре «змінює колір язика». Пані Марта, мати дівчинки, зауважила, що свято цьогоріч чудове: майже немає черг, велика площа та цікаві локації.

«Кожного року ми змінюємо формат наших атракціонів і наших воркшопів - усе, щоб діткам було цікаво. Цьогоріч у нас є абсолютно нові атракціони: це і «Рибалка»,  «Водяні батли», «Знайди пару». Новинка цього сезону – дитяча бейбізона для маленьких дітей та лаунж-зона, тут організували місця для відпочинку, аби сховатись від спеки та трішки відпочити», - розповіла Тетяна Хомяк, координатор проекту «Свято морозиво» та маркетолог компанії «Рудь».

У повному складі завітала на свято й сім’я пана Річарда. Голова родини зазначив, що це свято дуже цікаве для дітей та дорослих. Вони щойно прийшли на святкування, тому наразі проводили оглядову екскурсію, розглядали які є атракціони та котрому приділити більше уваги. Синочок Едвард розповів, що уже зробив знімок у фотозоні та хотів би ще погратись на локаціях. «Дуже подобається свято, багато локацій: дітям є де урізноманітнити вподобання, є атракціони на будь-який смак, можна гарно відпочити,- розповіла мама Тетяна.

Веселощі, чудовий відпочинок та багато корисних подарунків – ось чим радувала відвідувачів компанія «Рудь» цього року.

До слова, свою подорож містами України «Свято морозива» символічно розпочалось з міста Слов'янськ Донецької області. Цю область жодного року не виключали з програми, адже організатори вважають, що незважаючи на всі складності, які зараз існують, діти повинні радіти життю, мають рости у щасті, любові, радості, в родинному єднанні.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up