У «Балагурі» заряджають гарним настроєм (новини компаній)

У «Балагурі» заряджають гарним настроєм (новини компаній)
Ресторан хорошого настрою та неймовірних кулінарних ідей починає свою роботу у нашому файному місті. На відкриття "Балагуру" очікував, мабуть, кожен тернополянин, адже вигадливий фасад із вивіскою у самісінькому серці міста – на вулиці Руській – інтригував і наче запрошував зазирнути всередину. І ось, нарешті, заклад оголосив про те, що готовий приймати Гостей.

Тернополяни одноголосно погоджуються, що усі сподівання виправдані – навіть краще! Передусім в очі кидається бездоганно продуманий інтер'єр. Вишукане поєднання дерева та каменю, декоративних деталей на кшталт старовинних годинників створює ефект європейської розкоші та стилю. У кожному залі - великі картини з панорамами Тернополя – творіння збаразького художника Анатолія, який малює їх просто тут, на стінах. У "Балагурі" пахне деревом – таке враження, що ти не в центрі сучасного міста, а десь в елітному палаці, де відпочивають середньовічні лорди. Однак є місце і духу сьогодення. Наприклад, цікавим дизайнерським рішенням є величезне вікно на кухню, яке дає змогу на власні очі спостерігати за процесом приготування страв. А показувати тут дійсно є що,адже кухня ресторану в ідеальному стані,навіть Оля Фреймут була б приємно здивована такому порядку і чистоті.

У ресторані "Балагур" є два зали – верхній і нижній. Тут можна відпочити великою компанією у затишній кабінці, або ж замовити окремий столик на двох.  Є змога посидіти з друзями в концертному залі і послухати живі виступи музичних колективів, або ж просто насолодитися чашечкою ароматного еспресо, спостерігаючи за перехожими. Загалом «Балагур» вміщуєдо 180 Гостей. Однак просимо замовляти столики наперед, оскільки бажаючих потрапити у ресторан позитивних емоцій і справді авторської кухні настільки багато, що тут завжди людно.

Так от, тепер час згадати і про меню. Передусім, ціни тут дуже лояльні до Гостя. Усе меню складене відомим вінницьким кухарем Валерієм Павловським, який у своїх фірмових рецептах використовує лише найкращі і найсвіжіші продукти. Це єдиний ресторан у Тернополі, де можна спробувати неймовірний свинний стейк Шварцвольд, або ніжну телятину під вишуканим соусом Наршарап. Цікаво, що крім традиційних українських і європейських страв, у «Балагурі» Вам запропонують зовсім неочікувані поєднання, наприклад, замовте солодкі вареники з вишнями у винному киселі. Тут можна скуштувати освіжаючий салат М’ятний Чатні або ж справжній салат Олів'є, за рецептом самого Лоуренса Олів'є - з креветками і перепелиними яйцями. У «Балагурі» забуваєш про час, смакуючи улюблений полунично-базиліковий тіні, або оригінальний морс з журавлини.  Холод зими розжене гарячий грог і справді лікувально-смакувальний лимонно-калиновий чай.

Відео дня

У середу, 17 грудня, з 12:00 години «Балагур» святкуватиме своє відкриття. До цього заклад працював наче у тестовому режимі, аби в процесі роботи помітити всі недоліки і виправити їх.

Це буде справді розкішний вечір. Перехожих на вулиці частуватимуть справжнім барбекю і зігріваючим глінтвейном, а на Гостей ресторану чекатиме смачне і дуже оригінальне частування з шаленим напоєм цього заходу – Балагурівка welcome drink. На вулиці, перед входом у ресторан, перехожих будуть веселити загадкові міми і яскраві артисти на ходулях. Настрій підніме неочікуваний флеш-моб офіціантів і кухарів, а також неймовірні зіркові двійники. У програмі також: інтригуюче фаєр-шоу, гра на роялі, запальні танці і жива енергійна музика. У цей святковий день Гостей ресторану розважатиме захоплюючий івано-франківський кавер-бенд Time to play. Звісно, в програмі буде й урочисте вітальне слово від адміністрації і ефектне перерізання червоної стрічки.

І хоча вечір відкриття буде дійсно незабутнім, однак не сумуйте, якщо не вдасться на нього потрапити. Адже ресторан хорошого настрою "Балагур" має намір виправдовувати свою назву і щовечора пропонувати відвідувачам яскраві шоу, ефектні виступи, цікаві номери.

Крім цього, "Балагур" постійно дивуватиме відвідувачів цікавими пропозиціями. Наприклад, з 17 грудня розпочинається акція "Солодкі ранки", що дозволяє отримати 20% знижку на всі десерти з 9:00 до 12:00 години, а от для ділових тернополян по буднях буде діяти справді дипломатична 30% знижка на обіди з 12:00 до 16:00 години.

Тож замовляйте столики, збирайте компанію – і гайда в "Балагур" за позитивними емоціями і смачними ексклюзивнимистравами. Повірте, Ви не пошкодуєте!

Телефон для замовлень – 25-07-14. Чекаємо вас за адресою – вул. Руська 19.

Коментарі (13)
  • Анонім

    Замовлення столів і афіша подій на сайті balagur.te.ua
  • Анонім

    А зараз про заклад....Я була в суботу і хочу поділитись враженнями.Перш за все, вразив інтерєр...стильно, якісно та сучасно!Страви -таких в Тернополі взагалі немає,інші заклади,на мою думку,є всі однакові, а в Балагурі-все зовсім по іншому,я б сказала по європейськи)страви не тільки приємно дивують смаком,але й дуже класно виглядають.Обслуговував офіціант Максим-також приємно здивував професіоналізмом,не надокучав своєю присутністю та дуже швидко реагував на прохання,ще й комплімент мені зробив))))Раджу відвідати, аааа ледь не забула,ми ще й на концерт попали....дуже сподобалось
  • Анонім

    Жахливий заклад з жахливим обслуговуваням!Інтерєр відповідає тим часам коли робили там ремонт,на диний момент не актуальний!Офіціанти огризаються,неможуть поділити між собою столи,приносять страви яких ніхто незамовляв і в рахунок їх також включають!несказав би що готують смачно,загально відомі страви готують по своєму баченю і не з тими інгридієнтами що треба!також необійшлось без сюрпризів в стравах,тобто волося це норма!Заклад дуже несподобався! І знижка невиправдання всім цим мінусам!

    Зайцев Игорь reply Анонім

    побувавши у закладі нещодавно і прочитавше Ваш коментар мені здається що Ви просто напросто наводите наклеп на ресторан, ящо ви конкурент даного закладу Ви не протяните довго ... так як заклад дійсно класний і конкурує у Тернополі хіба що із Млином... офіціанти у закладі приємні і вітчливі , страви оригінальні і дуже смачні . дизайн суперовий дуже затишний .. ніяких із курйозів які ви згадали у закладі не замітив...

    Анонім reply Зайцев Игорь

    Ну що я вам можу сказати,тут є богато "а може":може вам пощастило і вам попалась відповідальна офіціантка! а може начальство після таких курйоз поставило на місце весь персонал і всі почали робити свою роботу!а може ви працівник даного закладу і ви знаєте цю ситуацію яку я описав,але начальство сказало шо тре написати все вище вами сказане!і можна ше багато варіантів писати але то таке не про то суть!))на рахунок конкуренції, її тут немає,тому що відношення я до рестораного бізнесу ніякого немаю!і наклепами незаймаюсь,а лише описав свою ситуацію яка відбулась зі мною в цьому закладі!до Млина,заклад Балагур і близько недотягує по всіх параметрах!Про страви я неказав що там не смачно,дещо є смачне,але самі страви невідповідають своїм назвам які загально відомі у всьому світі!На сьогоднішній день серед моїх знайомих вже назбиралось до 20 людей які були незадоволені цим закладом по різним вагомим причинам!Ну і щоб неказати що я це все видумав саме простіше подивитися книгу скарг,там все сказано))
  • Іванов Едік

    А шо більше фото з середини немає?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up