Сім'я і велосипед

Сім'я і велосипед
Авторська колонка Павла Павлюка, Школа молодого журналіста

Мене хвилює одна річ. Більшість сучасних сімей проводять весь вільний час перед екранами телевізорів і комп'ютерів, замість того, щоб всім разом прогулятись по місту на велосипедах. 
Зрозуміло, дідусеві з бабусею цікаво, що покажуть нового в новинах. Мамі цікаво лайкати фотки подруг в соцмережах, а татові дивитись матч улюбленої команди по телевізору. А що вже говорити про їхніх дітей, які весь час тратять на Вконтакті і комп'ютерні ігри. А не краще хоч раз на тиждень відмовитись від своїх домашніх розваг і на годинку- дві всією сім'єю осідлати велосипеди та влаштувати прогулянку містом?
Ну хіба велосипед- це не класно? Та це ж один з кращих винаходів людства! Наче проста механічна конструкція, а скільки задоволення приносить!
Уявіть лише собі цю веселу родину. Тато, як справжній лідер родини, буде їхати попереду, показувати дорогу, обирати маршрут, підкачувати колесо і лаяти водіїв, які не пропускають на переїздах вашу дружну компанію. Мама спершу хвилюватиметься, буде постійно звертати не туди, але згодом настільки втягнеться у ці щотижневі виїзди, що сама почне агітувати всіх, аби збирати рюкзаки і їхати на велопікнік. Так-так, звісн, жодно мама не поїде кудись з родиною без корзинки-торбинки з смакотою для пікніка. Адже після прогулянки можна влаштувати сімейний обід. Я думаю, у всіх буде добрий апетит і веселі обличчя. Я вже мовчу про радість від прогулянки для дітей – байдуже якого віку. Я - за сімейні прогулянки на велосипедах!
Не відкладайте все на потім. Якщо не маєте велосипеда, обов'язково купіть! Можна придбати новий, але за вищою ціною, а якщо не по кишені, то на ринку можна знайти якісні б\у німецького та польського виробництва.

Коментарі (1)
  • Людмила Лукіян

    ми якраз недавно приїхали з прогулянки :-) їздили троє на велосипедах по парку, на "циганку" (більше дитина не витримує, їй 7 років). але я , як мама не взяла з собою нічого. ми нагулювали апетит.

    купували вживані з Німеччини. це йдійсно супер!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up