У Тернополі на зупинках оновлюють інформацію про розклад руху громадського транспорту

У Тернополі на зупинках оновлюють інформацію про розклад руху громадського транспорту

Загалом у місті налічується 229 зупинок громадського транспорту загального користування.

Зупинки громадського транспорту у Тернополі обладнують відповідними трафаретами з найменуванням зупинки і номером маршруту та відомостями про режим роботи транспорту.

Про це повідомляють в міській раді.

На трафаретах буде вказаний час початку та закінчення руху на маршруті, інтервал руху протягом доби або час відправлення, якщо інтервал більший 20-ти хв. 

Відео дня

Через зміну значної кількості розкладів руху на зупинках оновлюють інформацію про рух громадського транспорту.

З метою оновлення інформації, з діючих розкладів руху вибрали інтервали руху всіх автобусних маршрутів в різні часові терміни. Додатково проводять вибірку початку та закінчення роботи кожного із маршрутів на кожній зупинці.

Також проводять розробку оновленого макету карти маршрутів громадського транспорту з врахуванням змінених назв вулиць.

Як інформують в управлінні транспортних мереж та зв’язку, першочергово інформація оновлюватиметься на віддалених зупинках з незначною кількістю транспорту для задоволення потреб пасажирів.

Оновлена інформація вже розміщена на дев’яти зупинках громадського транспорту Тернополя: «Вул. Весела», «Вул. Глибока», «Вул. Дівоча», «Міське кладовище» (с.Довжанка), «Міське кладовище» (с.Підгороднє), «Сервісний центр», «Вул. Соломії Крушельницької» (від центру), «Вул. Олександра Довженка», «Тернопільавто». 

Зазначимо, що впродовж шести років графіки та схеми руху на зупинках громадського транспорту ніхто не змінював, поки журналісти «20 хвилин» не перевірили і не звернулися в міську раду.

Тернополяни, які користуються громадським транспортом, давно скаржаться – на багатьох зупинках, де немає інтерактивних моніторів, неможливо дізнатися, як часто курсує транспорт та які маршрути взагалі проходять через зупинку. Адже розклад руху давно не актуальний. Чому на зупинках у Тернополі до цих пір застарілі маршрути для громадського транспорту, читайте у матеріалі.

Нагадаємо, що з 8 вересня, маршрутка №38 «Кооперативний коледж — вул. Київська — вул. Лесі Українки» курсуватиме ще й до житлового району «Північний» у Тернополі.

 Читайте також:

З 8 вересня маршрутка №38 курсуватиме до житлового району «Північний» у Тернополі

Графіки з минулого: чому на зупинках у Тернополі застарілі маршрути для громадського транспорту

У Тернополі працює понад 60 пунктів продажу та поповнення електронних проїзних квитків

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Коновалець

    Коли нарешті прикрутять цю пострядянську дичину,рекламні матюгальники на зупинках!!!
  • Ярина Герасимчук

    Дякуємо! це дуже потрібно!

keyboard_arrow_up