Автобус з українцями потрапив в ДТП у Польщі. Один загиблий, четверо травмованих (ВІДЕО)

Автобус з українцями потрапив в ДТП у Польщі. Один загиблий, четверо травмованих (ВІДЕО)
  • У Польщі на території Підкарпатського воєводства зазнав аварії український автобус.
     
  • Аварія трапилась на трасі А4 біля села Кашичі вночі у неділю.

В автобусі було загалом 10 людей. З них одна загинула, ще четверо отримали травми. Чи всі вони були громадянами України - не повідомляють.

За попередньою інформацією, автобус врізався у загорожу та вилетів у кювет, повідомляє РБК Україна з посиланням на RMF24.

Відео дня

Зазначають, що вночі на дорогах воєводства були складні умови через погоду. 

Як вдалось з'ясувати, автобус, який потрапив у ДТП, зареєстрований у Чернівецькій області. Чи їхали у ньому тернополяни поки невідомо.

 

Як зазначає польське видання RMF, аварія сталась майже там само, де на початку березня розбився інший український автобус з 57 людьми. 

У мережі з'явилося відео з місця ДТП з українським автобусом у Польщі. 

Відео опублікувала Головна інспекція автомобільного транспорту Польщі.

На відео видно, що автобус вже не в кюветі, а відбуксований на проїжджу частину.

 

Нагадаємо, 6 березня у Польщі автобус на тернопільських номерах потрапив у ДТП, є загиблі.
Рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у ДТП поблизу польського міста Кашиче. Шість пасажирів загинули. троє жінок та троє чоловіків. Детальніше читайте тут.

Читайте також: Один з водіїв автобуса, що розбився у Польщі, вже в Тернополі. А іншому загрожує тюрма (ЕКСКЛЮЗИВ)

Наш Вітя повернувся додому… Поховали тернополянина, який загинув у жахливій аварії у Польщі
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Роман Попів

    Не може так витримати любий водій чи старший чи молодший 10 год границя нерви і 15 або більше робочого часу це знущання наших і польських прикордонників і рано чи пізно так мало статись а на рахунок перевезень заробляють в основному на сигарета водярі і так далі в Стецек треба спитати
  • Читач00

    за совка 3 роки безаварійного стажу на шофером грузовика треба було мати щоб людей возити, а тут вчора отримав права, сьогодні вже водій автобуса
  • Yurii Kohut

    Ці ДТП на совісті власника який посадив за кермо дітей які навіть не уявляють що вони перевозять людські життя а не свою задницю на жигулях !!!
  • Ljubov Radišić

    Strašno. Bože berežu našuh ljudej.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up