Чоловіка, який на Будного збив пішохода, знайшли. Він переховувався на квартирі знайомого

Чоловіка, який на Будного збив пішохода, знайшли. Він переховувався на квартирі знайомого

Правоохоронці встановили особу водія, який вчинив ДТП та втік, і його місцеперебування. Чоловік зізнався в скоєному, а свій вчинок пояснив тим, що злякався  і планував прийти до поліції, але не встиг. 

До смертельної аварії у Тернополі причетний житель Теребовлянського району, 1976 року народження. Чоловік, керуючи автомобілем  ВАЗ-2101, збив пішохода, а після цього залишив місце ДТП.

Винуватця знайшли в Тернополі на квартирі знайомого. Автівку чоловік сховав у гаражі в селі за Тернополем. Він у скоєному зізнався, а свій вчинок пояснив тим, що злякався  і планував прийти до поліції, але не встиг.  

Нагадаємо, що аварія зі смертельним наслідком трапилася У Тернополі 27 січня близько 20:00 на вулиці Степана Будного.

Відео дня

Тернополянин 1991 року народження переходив проїзну частину дороги біля нерегульованого пішохідного переходу. Після удару чоловіка відкинуло на ліву смугу зустрічного руху, де потрапив під колеса NISSAN-QASHQAI.

Від отриманих травм потерпілий загинув на місці події. Правоохоронці внесли даний факт в ЄРДР згідно статті 286 частина 2 ККУ, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Андрей Калюта

    Пиздит.
  • СТУГНА П

    Яку відповідальність понесе водій, який скоїв смертельне ДТП .
    Варіанти відповідей:
    а) отримає достойний тюремний термін
    б) скоріше земля налетить на небесну вісь ніж він сяде до вязниці.
    в ) всю вину спихнуть на пішохода
    г) отримає умовний термін за рахунок 75 статті  , хорошої характеристики і компенсації потерпілій стороні у вигляді зелених папірців .

    Читач98 reply СТУГНА П

    Вже відбулося слідство? Бусв суд? Визначено що саме водій винен? Чи в нас завжди водій винен?

    Петро Татарчук reply Читач98

    Пішоходів вечером і дійсно розгледіти непросто!,ще й на об'їзній дорозі.
    Але..!,місце дтп залишати неможна в будь якому разі!Злякався він...))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up