Майже 900 осіб на Тернопільщині ризикували своїм на чужим життям на дорозі

Майже 900 осіб на Тернопільщині ризикували своїм на чужим життям на дорозі

Майже дев'ятсот порушників швидкості зафіксували патрульні від початку року.

890 порушників швидкісного режиму ризикували своїм життям та життям інших учасників дорожнього руху. Саме стільки постанов винесли патрульні Тернопільської області від початку року на водіїв, що полюбляють проїхатися "з вітерцем".

826 з них отримали штрафи 255 гривень, за те, що перевищили швидкість більш як на 20 км/год, за це передбачена відповідальність за ч.1 ст.122 КУпАП;

64 водії сплатять за своє порушення 510 гривень, адже вони перевищили швидкість на понад 50 км/год, а за таке порушення передбачена відповідальність ч.3 ст.122 КУпАП.

Відео дня

Навіть незначне перевищення швидкості руху може спричинити дуже серйозні наслідки.

Смертельно-небезпечним може стати, здавалося б, несуттєве перевищення на 10 км/год. А ось зниження швидкості, помітно скорочує ризики загибелі та травмування.

Пам'ятайте, що на вас чекають вдома і не порушуйте правил дорожнього руху!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Taras Martsenyuk

    Своїм на чужим?? Це як?
  • Andrii Hutsaliuk

    А скільки водіів оштрафовано за рух в лівій смузі при вільній правій?
    Через них колосальні затори в місті

    Коля reply Andrii Hutsaliuk

    Так? Від цього затори? Ну все вірно - затори бо людина їде по дорозі і її ж займає:)
  • Андрій

    Ух як страшно! А то що менти ганяють то нічого. Я за ними херачив 120 по Смиківцях і нічого.
  • Nem Nemezis

    Страшне, моторошне!!!
    Вони їхали з швидкістю 71 ки/год!!!
    На палю їх, за грити злочинців!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up