На Кривоноса дві бригади медиків реанімували 57-річного чоловіка. Але врятувати не вдалося

На Кривоноса дві бригади медиків реанімували 57-річного чоловіка. Але врятувати не вдалося
  • Про те, що на вулиці Кривоноса біля авто - тіло, накрите ковдрою, в соцмережах пишуть тернополяни 29 серпня.
  • Як вдалось з'ясувати, 57-річному чоловікові раптово стало погано у власному автомобілі. Лікарі намагались врятувати чоловіка, але на жаль, безрезультатно. 

- На Кривоноса - аварія. Біля машини лежить тіло чоловіка, накрите ковдрою, - пише в одній із тернопільських спільнот Ніна  Дунець. 

Наразі у прес службі управління патрульної поліції інформації про аварію немає. 

Як вдалось з'ясувати у медиків, нещасний випадок трапився із 57-річним чоловіком. 

Відео дня

- Виклик на лінію "103" надійшов близько 11.40, - коментує заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак. - До медиків звернулась жінка, яка перебувала в авто разом зі своїм чоловіком. Йому раптом стало погано. Напередодні ж скаржився на погане самопочуття. 

Лікарі кажуть, що на час прибуття швидкої чоловік був без ознак життя. Медики негайно почали реанімаційні заходи. На підмогу викликали ще одну бригаду швидкої. Проте, на жаль, врятувати життя не вдалось.

Як розповіла дружина загиблого, перед поїздкою чоловік переносив важкі предмети. Коли сів в авто, почав скаржитись на погане самопочуття. Потім - втратив свідомість. Лікарі констатували зупинку кровообігу. 

За словами жінки, раніше чоловік мав проблеми із тиском, але за медичною допомогою не звертався. 

Читайте також Біля "Шостого" чоловік помер за кермом власного авто

На Будного посеред вулиці помер 60-річний чоловік
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Ірина Остапчук

    Не жалівся, не мав явних проблем з серцем чи тиском!!! Раптово. Перестаньте це коментувати як найменшого поняття не маєте!!!! Змі подали багато фактів неправдиво!!!!
  • Таня Заверуха

    Нічого не приписали! Просто біда в родині!
  • Андрій Роман

    о, антиковідчики тут як тут.
  • Наталия Кирюхина

    Явно тромб,або інсульт...

    Ірина Остапчук reply Наталия Кирюхина

    Як дочка кажу: не тромб і не інсульт. Вам приносить задоволення обговорювати такі теми????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up