На всій дорозі від Тернополя до Івано-Франківська оновили розмітку

На всій дорозі від Тернополя до Івано-Франківська оновили розмітку
  • Автошлях Н-18 є одним із найбільш завантажених у Тернопільській області. Це маршрут перевезення продовольства та дорога до Карпатських гір
  • До повномасштабного вторгнення, нагадаємо, вся протяжність траси в межах Тернопільщини, за винятком мосту на обході міста Бучач, була повноцінно відремонтована.

На маршруті Н-18 Івано-Франківськ - Бучач - Тернопіль в межах області – свіжа дорожня розмітка.

Служба відновлення доручила підрядним організаціям оновити найважливіші елементи: осьову лінію, пішохідні переходи і напрямні стріли, повідомили на Фейсбук-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області.

Відео дня

— Автошлях Н-18 є одним із найбільш завантажених у Тернопільській області. Це маршрут перевезення продовольства та дорога до Карпатських гір. Нагадаємо, що до повномасштабної війни вся протяжність траси в межах Тернопільщини (за винятком мосту на обході міста Бучач) була повноцінно відремонтована.

Дорожня розмітка на автошляхах має велике значення для безпеки руху. Втім, через обмежену кількість коштів на експлуатаційне утримання змушені зараз надавати перевагу першочергово пріоритетним маршрутам.

Днями дорожники, нагадаємо, ліквідовували вибоїни на найбільш критичних ділянках 10 державних доріг області.

Експлуатаційне утримання – єдиний спосіб забезпечити проїзд автошляхами Тернопільської області під час війни. Проведення капітального чи поточного середнього ремонту доріг наразі призупинене.

Підрядні організації Служби відновлення провели ямковий ремонт на 10 дорогах з найбільш зношеним покриттям. В першу чергу – на автошляхах з вищою інтенсивністю руху. Використовували пневмо-струменевий метод на неглибоких вибоїнах та влаштували гарячий асфальтобетон на каскадах ям.

Де проводили роботи?

Н-02 Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка,

Р-24 Татарів – Косів – Коломия – Кам’янець-Подільський

Р-39 Броди – Тернопіль

Т-20-09 Вишнівець – Ланівці

Т-20-06 Городище – Зарваниця – Бучач.

Т-20-10 Збараж – Підволочиськ

Т-20-01 Бучач - Чортків - Скала-Подільська

Т-20-12 Ланівці - Лисогірка - Теофіполь

Т-20-04 Бережани – Підгайці – Монастириська

 

Читайте також: 

У Тернополі ремонтують двори: які впорядкують вже цього року і скільки це обійдеться місту?

Де ремонтуватимуть дороги на Тернопільщині і чому саме ці напрямки обрали?

У Тернополі планують поточно відремонтувати 17 ділянок доріг

Дороги на понад 10 вулицях Тернополя охоплені ремонтом. Де тривають роботи?

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Andriy Malyi

    Може на рік вистачить😄 А потім знову будуть малювати і списувати мільйони. Невже не можна купити хорошу фарбу зразу, щоб її хоч на 5 років вистачило.
  • Nin Ja

    В мирний час дороги не було зовсім, а під час кровопролитної війни - розмітку оновлюють. Ви, ЛОХИ, не розумієте, шо на вас просто відмивають гроші????
  • Микола Шкарупа

    Саме головне якість фарби під розмітку і скільки вона послужить.Бо в Європі ого яка відмінність якості і час який служить.

keyboard_arrow_up