У Тернополі знепритомнів водій маршрутки (ОНОВЛЕНО)

У Тернополі знепритомнів водій маршрутки (ОНОВЛЕНО)

Водієві маршрутки стало погано просто за кермом. Трапилось це близько 13.00 у вівторок, 3 січня на зупинці на вул. Кн. Острозького.

- Їхав у 18-й маршрутці зі сторони Микулинецького кладовища і, коли зупинились на зупинці біля "жовтої" церкви (Церква Успення Пресвятої Богородиці - прим. ред), то маршруткою щось ніби "дьорнуло" і вона заглохла, - розповідає очевидець Ярослав. - Пасажири подумали, що то з транспортом щось трапилось, поломка якась. Так ми просиділи кілька хвилин. І пасажир з передніх місьць почав до водія говорити, а той не відповідав. Тоді він його похлопав по плечі, а водій не рухався, був без тями. 

Коли пасажири зрозуміли, що водій знепритомнів, то почали його розрухувати. Як розповідає чоловік, люди вийшли з маршрутки, хотіли викликати "швидку", але в той момент якраз проїжджала швидка у сторону кільця. Один з пасажирів побіг за медиками.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВИС в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

- Коли медики під'їхали, то водій вже був при свідомості, але дуже невиразно говорив, - каже Ярослав. - Тоді ми його забрали з маршрутки і завели у машину швидкої.  Один з пасажирів зателефонував до власника маршрутки і залишився чекати на нього. А люди розійшлись. 

Відео дня

Як повідомили в міській раді, у водія був тиск. Зараз чоловік перебуває на лікуванні у денному стаціонарі медичного закладу.

- Відповідно до «Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», усі водії перед виїздом на маршрут проходять медичний огляд і забезпечують проведення перевірки технічного стану транспортного засобу, - кажуть у прес-службі міської ради. 

До слова, тернополяни також розповідають про інцидент, яки стався у перший день роботи нової системи оплати за проїзд у громадському транспорті. Через невдоволення щодо обмеженої кількості пільгових місць, пасажир зламав двері у маршрутці та побив водія. 

Нагадаємо, раніше водії скаржилися, що із запровадженням електронного квитка та карти тернополяна їм буде важко працювати і це може вплинути на безпеку перевезення пасажирів. Адже водночас потрібно буде працювати з валідатором, видавати здачу готівкою та ще й дивитися на дорогу.  У єдиній системі місцевих петицій уже є петиція з проханням перенести валідатори в доступне для пасажирів маршруток місце. Це спростить роботу водіям і буде зручніше для пасажирів. 

Читайте також: "Проїзд 5, а сервіс на 1 гривню", кажуть пасажири. Дурдом з картками тернополянина у маршрутках

Як їздитимуть пільговики, учні, студенти. У міськраді пояснили непорозуміння з картою тернополянина

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Петро Білецький

    Нормально, сильно від цього не постраждав. Треба хоч раз перейтись через ввесь Тернопіль, подихати свіжив повітрям. От як би це тільки було літом. Спеціально вибирають зиму для забастовок, знають сволочі шо людям в западло буде ходити в таку погоду.

    Петро Білецький reply Петро Білецький

    Видаліть коментар бо не туди написав
  • тойво

    якщо водій потім невиразно говорив,значить був інсульт.мабуть йому краще не працювати водієм маршрутки.



    """""""""""""Нагадаємо, раніше водії скаржилися, що із запровадженням електронного квитка та карти тернополяна їм буде важко працювати і це може вплинути на безпеку перевезення пасажирів. Адже водночас потрібно буде працювати з валідатором, видавати здачу готівкою та ще й дивитися на дорогу.""""""""""



    Шо за бред?

    Всі пасажири розрахувалися за проїзд,і АЖ тоді їхати.а не на ходу це робити.

    а поліції варто штрафувати коли під час руху водії зайняті чимось іншим,чи то розмова по телефону чи рахування грошей.бо багато шоферів  це все на раз можуть робити.
  • вас

    Я  працював  водієм-тролейбуса,   так  там  була  своя  такса  якщо  ти  із  запахом  або  пяний  ( в  міру,  але  не  придатний  до  водіння  і  роботи) приходив  медогляд,  там  навіть  не  дихав))  клав  гроші  і  штамп  є  в  путьовці.   Я  таким  не  користувався  ніколи,  але  не  гласно  такі  інформація  була  і  дехто  з  водіїв  так  робив. А  про  технічний  стан  транспорта  я  вже  мовчу,  там  що  не  вийдеш  то  потім  заїжджаєш  в  депо  з  поломкою. Хто  там  кого  зараз  добре  перевіряє  на  виїзді? А  маршрутчики  самі  вині  їздять  і  мало  відпочивають,  така  сама  ситуація  і  з  водіями-тролейбусів  мені  тоже  саме  розказували  колишні  співпрацівники,  в  омерок  падають  бо  виходять  з  вихідних  бо  не  має  кому  працювати.
  • Ната Лия

    Тернопільський транспорт жахливий і по суті і зовні...ніякого комфорту для пасажирів!дуже мало місця,не зайти,ні вийти,все як в урср.розрахунрк за проізд повинен проводитись до того,як рушить маршрутка із зупинки,а не під час руху.Робоче місце водія дуже не зручне,повний контакт з пасажирами впродовж зміни,мало хто витримає...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up