Пасажирка авто, що врізалося у автобус, померла у швидкій

Пасажирка авто, що врізалося у автобус, померла у швидкій

ДТП, що трапилася пізно увечері 5 жовтня, на жаль, - зі смертельними наслідками. У неділю, 6 жовтня, стало відомо, що жінка, яку госпіталізували з місця зіткнення на Чистилівському перехресті, померла у кареті швидкої.

 

Нагадаємо, що на Чистилівському перехресті увечері 5 жовтня, приблизно о 21.20, трапилась ДТП, повідомив у редакцію "20 хвилин" читач Юрій. За словами чоловіка, не розминулися автобус та легківка. 

Як розповіли журналістці "20 хвилин" на місці події, автобус рухався зі Львова головною дорогою. На Чистилівському перехресті автомобіль Ford Galaxy на румунських номерах не пропустив автобус та в'їхав у нього. 

Очевидці розповідали, що ніхто з пасажирів автобуса не постраждав. А от у легківці травмувалася пасажирка. Водій вийшов з автомобіля сам.

Відео дня

6 жовтня в управління патрульної поліції області журналістці "20 хвилин" розповіли, що жінка померла дорогою до лікарні.

- На перехресті а/д Р-41 (обхід міста Тернополя) та Р-39 Броди-Тернопіль, водій, керуючи автомобілем Ford Galaxy, рухаючись по Р-39,не пропустив автомобіль Neoplan 116, який рухався по Р-41 та допустив зіткнення. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля Ford Galaxy 1955 р.н., загинула в автомобілі швидкої медичної допомоги. Водій попередньо тверезий, - коментує речниця управління патрульної поліції Катерина Басалига.

Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття родині загиблої. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Я

    От що характерно, там де правда, там рагулі ставлять "-".
  • Cosmin

    lkhlhho
  • Cosmin

    Hi! Do you guys have more informations about accidents in this intersection?
  • Я

    А для тих хто дуже любить всіх обсирати, постійте біля 6-го магазину і подивіться як їде рух через новоспечене кільце і це що було. Та кожен третій там не може проїхати без порушення.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up