Під час комендантської години в Тернополі в п'яного водія вилучили водійське посвідчення

Під час комендантської години  в Тернополі в п'яного водія вилучили водійське посвідчення

14 жовтня близько 3-ї години ночі, патрулюючи на вулиці Олександра Довженка, інспектори помітили автомобіль ЗАЗ, водій якого перебував на вулиці в період дії комендантської години.

Як повідомляє Патрульна поліція Тернопільщини, охоронці порядку зупинили автівку та, спілкуючись з водієм, виявили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Патрульні запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився.

Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2.13 проміле алкоголю в крові водія, що суттєво перевищує допустиму законом норму.

Відео дня

Патрульні склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, відсторонили водія від керування автомобілем та вилучили посвідчення водія.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли п'яний водій спричинив аварію на 15 Квітня.

Також ми писали, що на Тернопільщині обговорюють скорочення комендантської години.

Довідка

Вже понад п’ять місяців на території Тернопільської області діє комендантська година – з 23:00 до 05:00. У цей час людям забороняється пересуватися вулицями населених пунктів. 

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олесь Гончар

    А ці усе бавляться, ідіть на фронт

    Читач75 reply Олесь Гончар

    Бавляться комендантською годиною, внутрішні окупанти - мусора, на фронт бояться йти

    Vitalina Dyachenko reply Читач75

    Шо ти верзеш. То депутатів відправляють на фронт, то поліцію. А би щось ляпнути. Таким "генералам" дай покомандувати то в місті буде повний хаос.

keyboard_arrow_up