Спроба №3: на Гаївському мості встановлять обмежувачі висоти з рамою

Спроба №3: на Гаївському мості встановлять обмежувачі висоти з рамою
  • Висотних обмежувачів до 2,5 метрів на Гаївському мості, які встановили 15 травня, уже немає. Їх знесли.
  • Обмежувачі повернуть, але разом з ними встановлять ще один - з рамою. 

Нагадаємо, частину Гаївського мосту для ремонту перекрили 2 травня. З іншого боку забезпечили двосторонній рух для легкового транспорту. А проїзд вантажівкам заборонили, але водії нехтували дорожніми знаками. Патрульна поліція почала контролювати проїзд великогабаритного транспорту, штрафувати. І ще встановили три камери відеоспостерження. Але ні камери, ні патрульні, ні штраф у розмірі 255 грн не впливають на водіїв фур та вантажівок.

У міській раді вирішили встановити висотні обмежувачі. Перші габаритні ворота з висотою 3,5 м встановили трохи більше, ніж через тиждень після початку ремонтних робіт. І тоді ж фура знесла ці ворота, пошкодила повністю конструкцію. У середу, 15 травня, встановили висотні обмежувачі на 2,5 м. В той же день один із них пошкодили. Через кілька днів їх знесли повністю. 

- Обмежувачі збив землевоз, - каже начальник відділу технагляду ТМР Олег Вітик. - Тепер є розпорядження міського голови, щоб облаштувати жорсткий обмежувач - це буде рамна конструкція. Проектант розробляє проект. З двох сторін перед Гаївським мостом будуть попереджувальні обмежувачі, які ми раніше ставили, на тросах. А рамна конструкція стоятиме за мостом, ближче до вулиці Довженка. 

Відео дня

Доручення вже дали генеральному підряднику та проектанту. Обмежувачі мають облаштувати через кілька днів. 

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, TelegramInstagramViber та YouTube.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Вася

    На будівництво моста виділять велику суму гривень. Не будують бо ще не поділили скільки хто має вкрасти і як вкрасти. Спочатку вкрадуть а потім на половині будівництва заявлять про брак коштів.
  • Олексій Чорноус

    Може просто міст зробити?
  • Іван Тлумацький

    Голландія ставить тунель під автобамом за вихідні 48 годин!!!! Ми 5 років три плити поставити ніяк не спроможні. Жаль що надал не виграв тендер на міст, за тиждень новою бруківкою зробили б не міст а хайвей через колію))
  • Taras Raba

    Люддииии!!!!Я звичайно все розуміють, але 21 століття!!!!В нас повинні будувати нові мости і автобуси, а тут так багато шуму щоб зробити кусочок моста!!!
    P.S.Проїжджав там недавно і бачив таку картину:двоє працюють як воли,а п'ятеро стоять і кишені розтягують
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up