Тернопіль закупить ще 15 низькопідлогових автобусів

Тернопіль закупить ще 15 низькопідлогових автобусів

Марка автобуса, що працюватиме на маршрутах Тернополя, буде відома уже після визначення переможця торгів.

 

У 2021 році в рамках єдиної комунальної транспортної компанії у Тернополі продовжується оновлення автобусного та тролейбусного парків. Зокрема, завдяки співпраці КП «Міськавтотранс» з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ), Тернопіль незабаром зможе отримати ще 15 низькопідлогових автобусів великої вмістимості. Про це повідомляє пресслужба Тернопільської міської ради.

Наразі Європейським банком оголошено тендер, тож марка автобуса, що працюватиме на маршрутах Тернополя, буде відома уже після визначення переможця торгів.

Міською радою також уже подана заявка на участь у проєкті Європейського інвестиційного банку щодо придбання нового рухомого складу міського громадського електротранспорту. Тож, в рамках проєкту у майбутньому в Тернополі зможуть курсувати ще 30 нових тролейбусів.

Відео дня

Таким чином, місто поступово відмовляється від старих «маршруток» на користь сучасного комфортабельного транспорту, зазначають у міській раді.

Читайте також Наш транспорт: у якому стані тернопільські маршрутки. Ми перевірили
Двері зачиняють перед носом! Чи важко "пробитися" у громадський транспорт: ми перевірили
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Igor Step

    не знаємо яка марка, але це буде МАЗ, бо білоруси вміють віддячуватися
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:36 Волонтерка Христина Феціца розповіла, чому складає депутатські повноваження 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up